Afbeelding
Stichting Balans

Superhelden Dagen in zomervakantie (6-12 jaar)

1 juli 2021 om 15:25 Activiteiten

SOEST/SOESTERBERG Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar is er in de  zomervakantie een nieuwe activiteit: Superhelden Dagen. Het is een alternatief voor het traditionele Huttenbouwdorp.

Superhelden Dagen is een tweedaagse activiteit voor kinderen dat wordt gehouden op vrijdag maandag 16 en dinsdag 17 augustus, én op donderdag 19 en vrijdag 20 augustus. Alle activiteiten vinden plaats op het terrein naast het Nationaal Militair Museum op Park Vliegbasis Soesterberg.

Deelname kost tien euro per kind, inclusief de lunch en (voor de kinderen uit Soest) het vervoer per bus vanaf De Plantage aan de Smitsweg 311.

,,We organiseren deze activiteit met inachtneming van de coronamaatregelen, dus er is maar beperkt plek”, zegt Els Theunissen van Stichting Balans die de Superhelden Dagen organiseert. ,,We zorgen er natuurlijk wel voor dat kinderen uit ons netwerk verzekerd zijn van een plekje.”

AANMELDEN Aanmelden kan door het inschrijfformulier in te vullen. Het inschrijfformulier kunt u downloaden via www.stichtingbalans.nl. Het ingevulde formulier kan worden gemaild naar Els Theunissen, e.theunissen@stichtingbalans.nl

De inschrijvingen worden behandeld in volgorde van aanmelding. Op www.stichtingbalans.nl is te zien of er nog plek vrij is. Voor meer informatie over de Superhelden Dagen: Els Theunissen, tel. 06-86879008,

advertentie
advertentie