Miranda Kaizer werkt samen met een bezoekster
Miranda Kaizer werkt samen met een bezoekster Lucie Lammers

Restaurant organiseert vrolijke avond voor ontmoetingscentrum  

14 april 2018 om 09:27 lokaal Deel je nieuws

Lucie Lammers

Soesterberg Eethuis de Stoeterij organiseerde een actieve vrijdagavond voor de bezoekers van ontmoetingscentrum De Drie Eiken. De bezoekers staken hun handen uit de mouwen bij verschillende activiteiten. Met het gezamenlijk maken van hapjes en een oranje quiz over het koningshuis zorgde het restaurant voor een vrolijke en actieve avond.

Opgedeeld in vier groepjes werken de bezoekers enthousiast aan onder andere gevulde eieren, toastjes brie en wrapjes. Met een doos met ingrediënten werken ze zelfstandig de hapjes uit.

De medewerkers van het restaurant lopen samen met organisator en eigenaresse Miranda Kaizer (48) rond om hulp te bieden of een praatje te maken. Onder genot van hun eigen hapjes maken de bewoners daarna een quiz over het koningshuis.

‘’Het is fijn om iets sociaals te doen’’, vertelt Miranda Kaizer. ‘’Sommige bezoekers kunnen niet meer naar ons toe komen en vinden het geweldig dat wij naar hen toe komen. We komen de gezelligheid brengen.’’
De opkomst van een dertigtal bezoekers maakte de avond een groot succes. De sfeer zit er goed in en er wordt vrolijk gekletst en gelachen. ‘’Het is zeker voor herhaling vatbaar’’, lacht Miranda Kaizer. ‘’Het is zo gezellig, alleen daarom zouden we het al vaker willen doen.’’

Bezoekers werken aan de hapjes
Bezoekers werken aan de hapjes
advertentie
advertentie