Idea Bibliotheek gaat tijdens de lockdown verder als 'Afhaalbieb'. Reserveren kan per internet.
Idea Bibliotheek gaat tijdens de lockdown verder als 'Afhaalbieb'. Reserveren kan per internet. Mel Boas

Bibliotheek Idea start direct met ‘Afhaalbieb’

16 december 2020 om 07:00 Corona

SOEST Vanaf vandaag, 16 december, kunnen alle leden van Idea Bibliotheek boeken lenen via de Afhaalbieb. Zo kan iedereen toch blijven lezen of van een film genieten, nu veel mensen tot 19 januari zoveel mogelijk thuis blijven.

Het werkt eenvoudig, stellen de medewerkers van de bibliotheek in Overhees. ,,Via de website ideacultuur.nl kunnen leden boeken en andere materialen in de catalogus reserveren. Als de materialen klaar staan, stuurt de bibliotheek een bericht.”

Voor het ophalen van de gereserveerde spullen kan één persoon tijdens de gebruikelijke openingstijden naar het Willaertgebouw aan de Willaertstraat komen.

Als gevolg van de aangescherpte maatregelen blijft de bibliotheek verder dicht. Zelf tussen de boeken snuffelen, even lezen of studeren kan nu niet. Wie liever thuis blijft, kan ook via de online bibliotheek e-books of luisterboeken lenen met een bibliotheekabonnement.

De klantenservice medewerkers helpen bij vragen over het gebruik van e-books. Voor alle vragen: klantcontact@ideacultuur.nl of tel. 085-8222777. 

advertentie
advertentie