Afbeelding
Archief BDUmedia

Soester selectie voetbalt tegen oud-FC Utrecht

7 april 2018 om 13:12 Sport/sport

SOEST Marcel Liesdek, vader en zoon Kruys, Mark Verkuijl, Pieter Bijl en natuurlijk Robert Roest. Zij vormen op 23 juni met anderen een elftal van oud-FC Utrecht dat het die dag zal opnemen tegen een Soester selectie met spelers van SO Soest, VVZ'49, Hees, SEC en 't Vliegdorp.

Henk van Asch geeft in de weken voorafgaande aan het duel selectietrainingen waarna de keuzeheer zijn definitieve spelersgroep voor het Soester team bekend zal maken. De wedstrijd tegen de voormalige profs, van wie een groot aantal begin jaren negentig in Europees verband speelde, vindt plaats op het hoofdveld van SEC. De aftrap is om 14.30 uur. Om het duel heen wordt geprobeerd geld in te zamelen voor het Bentinck Fonds.

Van alle Soester voetbalvereniging kan medewerking en samenwerking worden verwacht. Alle clubs leveren spelers en vrijwilligers die een rol krijgen in de voorbereiding, organisatie en begeleiding.

Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Vorig jaar speelde een Soester selectie tegen Hooglanderveen. Met de oud-spelers van FC Utrecht hebben de initiatiefnemers een aansprekende tegenstander weten vast te leggen.

advertentie
advertentie