TTV Overhees

TTV Overhees met 6-4 ten onder na 1-4 voorsprong

1 april 2018 om 22:05 Sport/sport Deel je nieuws

Ondanks een 1-4 voorsprong ging TTV Overhees ongelukkig met 6-4 ten onder in en tegen Maarssen 3. Toch zijn de Soester tafeltennissers nog op koers voor plaats 2 in de 3e klasse G.  


Het begon goed voor Overhees, dat via Ruben (2x) en Mark Immerzeel en via winst in de dubbel vier punten verzamelde in de eerste helft tegen Maarssen 3. Tussendoor won namens Maarssen alleen Isabelle Bielders van Stefan Rademaker.

Bielders bleek later een ware plaaggeest te worden voor Overhees, want zij wist ook van de beide Immerzeels te winnen, beide keren zeer nipt in vijf games. Ook Erick Meijer (2x) en Ron van den Oosten waren succesvol voor Maarssen en ook die wedstrijden gingen over de maximale vijf games. Vijf vijfgamers achtereen die allemaal één kant op vallen: een zeldzaamheid in het tafeltennis.

Maarssen 3 won zo alsnog met 6-4 en kwamen twee punten dichter bij Overhees, dat met het laatste duel tegen Gispen 5 in het vooruitzicht nog twee punten voorsprong heeft op zowel Maarssen als Gispen en de beste papieren houdt voor de tweede plaats in het eindklassement.
 

advertentie
advertentie