aquarium kinderboerderij
aquarium kinderboerderij Lisanka van Scheijndel

Balans, kinderboerderij De Veenweide zoekt vrijwilligers

28 maart 2018 om 13:27 lokaal Deel je nieuws

Balans, kinderboerderij De Veenweide is een prachtige plek in Soest waar kinderen dagelijks welkom zijn om meer te leren over dieren, natuur en milieu.

Alles wat wij eten en drinken komt uiteindelijk uit de natuur. Zonder insecten geen fruit en zonder koe geen melk. Naast meer leren over de natuur is de kinderboerderij ook een mooie plek om dieren te bewonderen en van de speeltuin te genieten.

Balans, kinderboerderij De Veenweide zoekt mensen die de kinderboerderij willen ondersteunen als vrijwilliger. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals hulp in de openstelling, dierverzorging, tuin, onderhoud van het terrein en klussen en ondersteunen van educatieve activiteiten.

Daarnaast zoekt de kinderboerderij op dit moment specifiek naar een vrijwilliger die ervaring heeft met het onderhouden van een aquarium. Het grote aquarium op de kinderboerderij (ruim 1,5 meter lang en 400 liter) wordt gebruikt voor de natuur- en milieueducatie lessen. Wij zoeken een vrijwilliger die één keer per week of twee weken het aquarium kan bijhouden, schoonmaken, water verversen, filter controleren en eventueel planten vervangen.

Voor meer informatie en om u aan te melden kunt u terecht bij Angela Muis, bereikbaar via telefoonnummer 06-26138666 of mail naar veenweide@stichtingbalans.nl.

Adres:
Balans, kinderboerderij De Veenweide
Vedelaarpad 53 in Soest (wijk Overhees)
Telefoon 035-6099255 / 06-16133378
veenweide@stichtingbalans.nl
http://www.stichtingbalans.nl/balans/kinderboerderij/
https://www.facebook.com/kinderboerderijdeveenweide

advertentie
advertentie