Soester tweelingzusjes Demy en Kyara (16) plaatsen zich voor finale Miss Teen of Utrecht 2018

28 maart 2018 om 11:53 lokaal Deel je nieuws

De tweeling zusjes Demy en Kyara Balk ( 16 jaar ) uit Soest zijn gevraagd door de organisatie van Miss Beauty Nederland om deel te nemen aan de provinciale ronde voor de provincie Utrecht.

Het betreft hier een modellenwedstrijd. Uit ongeveer 300 meiden  15 t/m 18 jaar worden uiteindelijk door een jury 15 meiden geselecteerd die eind mei onderling gaan strijden om de felbegeerde finaleplaats Miss Teen of The Netherlands 2018 waar ze het zullen moeten gaan opnemen tegen de mooiste meiden uit de overige provincies.

De grande finale zal in september plaatsvinden.
Vandaag, zaterdag 24 maart, vond de selectie voor de mooiste meiden uit de provincie Utrecht plaats in Hotel Mijdrecht. Er streden ongeveer 60 meiden om een plaats in de finaleronde.

De tweelingzusjes Demy en Kyara Balk uit Soest kregen na zich in diverse verschillende rondes te hebben moeten presenteren aan een strenge jury, na zenuwslopende uren van diezelfde jury te horen dat ze zich samen met 13 anderen mooisten uit de provincie Utrecht geplaatst hebben voor de eindronde welk eind mei zal plaatsvinden in theater De Lampegiet in Veenendaal.

Tot deze datum zullen Demy en Kyara Balk nagenoeg ieder weekend samen met de andere finalisten intensief worden klaargestoomd in de vorm van catwalktrainingen, fotoshoots, bootcamp, danslessen etc.

Zaterdag 31 maart zal de fotoshoot plaatsvinden en vervolgens zal iedereen een eigen SMS-code toegewezen krijgen waarop het publiek haar voorkeur op uit kan brengen. Het aantal stemmen zal mee worden genomen in het uiteindelijke eindoordeel van de organisatie van de Miss Beauty of The Netherlands.

Meer info via http://missbeautynetherlands.com/
 

advertentie
advertentie