Wie is de beste DJ? Op vrijdag 30 maart is er een contest bij Brandstof en komt er een winnaar uit de bus.
Wie is de beste DJ? Op vrijdag 30 maart is er een contest bij Brandstof en komt er een winnaar uit de bus. Brandstof

Nieuwe DJ-contest Brandstof in Artishock

22 maart 2018 om 11:25 lokaal

SOEST DJ's, aanhang en muziekliefhebbers in het algemeen zijn vrijdag 30 maart in Artishock te vinden. Daar vindt die avond de jaarlijkse DJ-contest van dit jongerencollectief plaats.

,,Bij deze editie dagen we lokale én regionale DJ's uit", zegt Tim van Reyswoud. De jonge deelnemers worden door een professionele jury beoordeeld op hun vaardigheden, uitstraling en publieksinteractie. En natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen.

MAJOR DREAMIN In het programma is ook een optreden ingepland van Major Dreamin. De jonge rapper bracht december vorig jaar samen met onder anderen producer The Ripper uit Soest zijn nieuwe EP '95 uit, waarop hij Amerikaans én Nederlands op unieke wijze mixt. ,,Wie houdt van een energieke mix van hiphop, R&B en afrobeat, mag de performance van Major Dreamin' beslist niet missen", zegt Van Reywoud.

JAMMEN ,,Natuurlijk is er op deze avond, net als altijd, ook ruimte om te jammen waarbij samenspel tussen jonge Soester muzikanten wordt gestimuleerd en gefaciliteerd. Een volledige backline is aanwezig tijdens de avond; jongeren kunnen simpelweg een instrument oppakken en meespelen, of je nou ervaren bent of niet. Professioneel muzikant Kike Zwagerman, bekend van onder anderen Echo Movis en Carina Nebula, begeleidt deze jamsessie."

RECENTE MIX Jongeren die willen meedoen aan de DJ-contest van Brandstof kunnen hun meest recente mix sturen naar remco@ditisbrandstof.nl of via een DM op Instagram of Facebook plaatsen.

KRACHTIGE POSITIE Brandstof is een jongerencollectief dat naar eigen zeggen een krachtige positie inneemt binnen de Soester jongerencultuur. Van Reywoud: ,,Wij zijn hét creatief platform voor talent en inspiratie; voor jongeren, door jongeren. Passie voor kunst - in de breedste zin van het woord - staat centraal in het aanbod van Brandstof: ontdekken, experimenteren, ontwikkelen of passief genieten."

De DJ-contest is op 30 maart, van 20.00 tot 24.00 uur in Cultureel Posium Artishock, Steenhoffstraat 46a. Entree is gratis.

advertentie
advertentie