TTV Overhees

Kleine nederlaag TTV Overhees tegen koploper

18 maart 2018 om 21:06 Sport/sport Deel je nieuws

Veel spanning aan kop van de 3e klasse G van de tafeltenniscompetitie is er niet meer: HTTC 3 stevent rechtstreeks af op het kampioenschap, zeker na de 4-6 winst op Overhees. Achter het team uit Houten zijn de Soesters echter verwikkeld in een interessante strijd om de tweede plaats. Overhees en Gispen 5 delen die tweede plek, met Maarssen 3 maar één punt daarachter.

Ruben Immerzeel greep opnieuw namens Overhees drie zeges, al moest hij tegen Manon Neilen alle zeilen bijzetten na een 2-1 achterstand in games en een achterstand in de vierde game. Het kwam echter nog goed voor Immerzeel, die de vierde game nipt won en het vervolgens afmaakte in de vijfde. De druiven waren voor Neilen extra zuur toen even later ook Overhezer Gerard de Jong haar net als in de heenwedstrijd met het kleinst mogelijke verschil in vijf games wist te verslaan (12-10), een mooie prestatie van de dit seizoen positief verrassende De Jong. Neilen wist alleen tegen Stefan Rademaker tot winst te komen, maar haar teamgenoten uit Houten, Jelle Helming en Hans Adriaans, boekten ook elk twee zeges en schreven bovendien het dubbelspel op hun naam, waarmee HTTC 3 toch met 4-6 winst huiswaarts keerde.


Overhees wist ondanks het verlies de tweede plaats te behouden, maar het zag Gispen 5 langszij komen en Maarssen 3 tot op één punt naderen, twee tegenstanders die de Soesters nog ontmoeten en die elkaar ook nog treffen. De strijd om plekken 2, 3 en 4 ligt nog helemaal open.
 

advertentie
advertentie