Logo Habitat crowdfunding event
Logo Habitat crowdfunding event Habitat Nederland

Stone Sisters Soest helpen dit jaar digitaal ! Neem deel aan het event en....doneert u ook mee?

9 december 2020 om 13:10 Lokaal Deel je nieuws

Dit jaar zouden de Stone Sisters naar Nepal gaan om de handen uit de mouwen te steken bij de bouw van een aantal woningen. Helaas is door de Corona dit hele project "on hold" gezet en kunnen zij nu niet fysiek hun steentje bijdragen aan een "betere toekomst voor anderen".

Daarom heeft Habitat op een andere manier gezocht naar een manier om op een leuke wijze aandacht te vragen voor donaties t.b.v hun projecten. 

Deelname is gratis

Habitat Nederland nodigt dan ook iedereen van harte uit (online) aanwezig te zijn. Deelname is natuurlijk gratis. Je hoeft je alleen maar aan te melden op habitat.nl/liveshow om te laten weten dat je erbij bent op 15 december van 17.30 tot 19.00 uur.

Hoe weet je of een donatie echt goed terechtkomt? Die vraag krijgt ook Habitat Nederland regelmatig. Tijdens Habitats eerste live online crowdfunding event op 15 december a.s. kun je het met eigen ogen zien.

De Habitat-ambassadeurs Buddy Vedder en Marlayne Sahupala presenteren deze bijzondere avond waarin we live schakelen naar Nepal, Zambia en Oeganda. Zij staan garant voor een professionele presentatie en een vrolijke, informatieve avond. Als deelnemer kun je ook meepraten en vragen stellen aan de experts in die landen en krijg je een unieke inkijk in het werk van Habitat.

Drie projecten in beeld

Zelf zien waar je donatie aan Habitat naar toe gaat? Dat kan tijdens het live online crowdfunding event. Je krijgt een gedetailleerd beeld van deze drie projecten :

1.    Dalit-families in Nepal leefden onder vreselijke omstandigheden, maar wonen dankzij steun van Habitat een veilig huis en kunnen nu zelf verder bouwen aan een beter leven.

2.    Veilig drinkwater is schaars in Zambia, zeker in tijd van corona. Daarom zorgt Habitat voor een waterpomp op zonne-energie. Heel belangrijk voor de gezondheid van de mensen die in afgelegen gebieden leven.

3.    In Oeganda bouwt Habitat niet alleen huizen, maar biedt zij jongeren ook een vakopleiding, zodat zij als timmerman of kleermaakster aan de slag kunnen. Door een huis en inkomen zijn deze kwetsbare mensen nu zelfredzaam geworden.

Het is een fondsenwervend event, maar doneren is uiteraard vrijwillig. Habitat roept iedereen die geïnteresseerd is op om collega’s, klanten en andere mensen uit zijn of haar netwerk te benaderen om deel te nemen. Het event is niet alleen bedoeld om donaties op te halen, maar ook om het werk van Habitat te tonen en de betrokkenheid met ons werk te vergroten.

Over Habitat Nederland

Habitat for Humanity is een internationale non-profit organisatie die bouwt aan een wereld waarin iedereen een veilig (t)huis heeft. Habitat ziet mensen in ontwikkelingslanden niet als slachtoffers, maar als zelfstandige mensen die – met een steuntje in de rug – heel goed in staat zijn om een eigen toekomst op te bouwen. Bij Habitat geloven wij dat een huis dat steuntje biedt. Een solide dak boven je hoofd, stevige muren en schoon drinkwater, dat is de basis voor een beter leven. Daarom bouwt Habitat huizen mét mensen in ontwikkelingslanden.

Wereldwijd leven dankzij Habitat al meer dan 35 miljoen mensen in een veilig huis. Zij kunnen nu zelfstandig verder bouwen aan een hoopvolle toekomst. Samen bouwen we een beter leven. Meer informatie over Habitat Nederland op habitat.nl.

advertentie
advertentie