De Voedingscoach App van Slanknu
De Voedingscoach App van Slanknu Voedingscoach-Slanknu

Een gezonde leeftstijl voor iedereen!

11 november 2020 om 11:42 Overig Deel je nieuws

Voedingscoach-Slanknu uit Soesterberg lanceert: De Voedingscoach App. Online individueel voedingadvies, eetschema's en persoonlijke begeleiding.

Een gezonde leefstijl volgen kan best wel lastig zijn. Vooral als het aankomt op het kiezen van de juiste voeding.

Iedereen heeft bovendien zijn of haar eigen doelen en wensen. En iedereen heeft ook zo zijn eigen voedselvoorkeur en behoeften. Een standaard voedingsschema is daarom gene oplossing. Het moet persoonlijk en vanaf vandaag KAN het persoonlijk!

Vanaf vandaag biedt Voedingscoach-Slanknu een hands-on oplossing: "De Voedingscoach App"

Met de Voedingscoach App krijgt ieder individu een pasklare oplossing voor gezonde voeding. Voor iedereen met een internetverbinding te downloaden.

De Voedingscoach App houdt rekening met een enorm scala aan mogelijkheden:

Er zijn ruim 1500 recepten, dus er is keuze genoeg. De recepten worden overzichtelijk getoond. Het eetschema is telkens voor 10 dagen vooruit gepland. Je hoeft dus niet meer na te denken wat je moet eten.

Ingredienten en bereidingwijze worden netjes getoond. Je boodschappenlijst wordt dirtect gegenereerd. Er is zelfs een optie om je boodschappen online te bestellen bij Albert Heijn. Al je ingredienten worden daarna keurig netjes thuis bezorgd.
 
Dieetvoorkeuren zoals vegetarisch, veganistisch, koolhydraararm of bijvoorbeeld Ketogeen kunnen per persoon worden ingeregeld.

Maar het gaat (nog veel) verder!
Op basis van de persoonlijke situatie kunnen de getoonde recepten worden aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan mensen met diabetes type 2, reuma of hart-, en vaatziekten. 

Voorkeur per maaltijdmoment

Heeft iemand behoefte aan makkelijke ontbijtvoorstellen? Wil je graag ideëen voor onderweg of bij het uit eten gaan? Jazeker, het kan worden ingeregeld.

BUDGET
En wat te denken wanneer je niet zo veel geld hebt te besteden voor je gezonde boodschappen? Je wil toch graag gezond eten, ondanks dat je beurs niet zo veel keuze geeft. Ook deze variabele kan worden ingeregeld.

Heeft iemand behoefte aan begeleiding van de gecertificeerde voedingscoach? Een handige chatfunctie stelt iedereen in staat om met korte berichtjes met de coach te chatten. Alles is uit te breiden met online video consulten voor 1-op-1 coaching en begeleiding.

Vanaf € 14,99 per maand kan iedereen zich aanmelden en onbeperkt gebruik maken van deze hands-on oplossing.

advertentie
advertentie