spelende kinderen
spelende kinderen Speeltuinbende

Samen spelen op de kinderboerderij

13 oktober 2020 om 16:28 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

In de herfstvakantie organiseert kinderboerderij De Veenweide in Soest op dinsdag 20 oktober van 14.00-16.00u een samenspeelactiviteit in samenwerking met de Speeltuinbende. Het doel van de activiteit is kinderen laten ervaren hoe je sámen kunt spelen en hoe leuk dat is. En om kinderen met en zonder handicap samen te brengen. Kinderen van basisschoolleeftijd zijn van harte welkom.

Spelen is niet alleen leuk, maar ook belangrijk voor de ontwikkeling. Het is de manier om andere kinderen te ontmoeten. De Speeltuinbende is een initiatief van stichting het Gehandicapte Kind (voorheen NSGK) en zet zich al tien jaar met hulp van kinderen met én zonder beperking in voor meer toegankelijke speelplekken. De Speeltuinbende organiseert samenspeelmomenten zodat elk kind, met of zonder handicap, mee kan spelen.

De samenspeelactiviteit op de kinderboerderij is buiten en vindt doorlopend plaats tussen 14.00 en 16.00u. De activiteit is gratis. Reserveren is niet nodig, maar bij drukte zal gevraagd worden even te wachten op een volgend spelletje. Ouders kunnen op afstand meekijken.

advertentie
advertentie