TTV Overhees neemt al gas terug

9 maart 2018 om 22:38 Sport/sport Deel je nieuws


Bij de start van de returns in het tafeltennisseizoen is al min of meer duidelijk waar het heen gaat met TTV Overhees. Een kampioenschap zit er niet in, degradatiegevaar is er ook niet. De Soester équipe haalde in de eerste helft van het seizoen veel meer punten dan gedacht en de doelstelling, handhaving, zal gehaald worden. Overhees speelde niet in de sterkste samenstelling tegen Woerden 6 en nam genoegen met drie punten.

Dat was wat mager, Overhees had wel iets meer verdiend. Het zat vooral Gerard de Jong tegen in zijn partij tegen Bert Pfaff. De beslissende vijfde game ging met 11-9 naar Woerden, maar Pfaff had daar wel vier rand- en netballen voor nodig, waaronder het winnende punt. Later op de avond wist De Jong wel één van de Overhezer punten te scoren door zeer verrassend van de op papier sterkste speler van Woerden, Wouter Blok, te winnen. De andere punten werden door Mark Immerzeel binnengetikt. Hij versloeg Pfaff en Raymond Sol.


Met de 7-3 voor Woerden 6 schuift het veld in de 3e klasse G een beetje in elkaar. Voor Overhees is er weinig aan de hand. 
 

advertentie
advertentie