Afbeelding
Politie.nl

Politiesteunpunt Soest tijdelijk gesloten

23 maart 2020 om 12:09 Overig

BAARN Door corona-maatregelen heeft de het basisteam BES van de politie de openingstijden van de publieksbalies van bureau- en politiesteunpunten tijdelijk aangepast. Bureau Baarn verruimt haar openingstijden. De steunpunten in De Bilt, Bunschoten, Eemnes en Soest zijn tijdelijk gesloten.

De balies van de politiesteunpunten in dit gebied zijn gevestigd in de gemeentehuizen en normaal één dag in de week gedurende enkele uren open. Omdat de noodzakelijke afstand (1,5 meter) voor bezoekers en de politiemedewerker niet voldoende gewaarborgd is op deze kleine politieposten, is besloten om deze steunpunten tijdelijk te sluiten voor veiligheid van bezoekers en medewerkers.

VERRUIMING De openingstijden van het politiebureau Baarn (Eemnesserweg 52) zijn om die reden tijdelijk verruimd. Het bureau is vanaf maandag 23 maart voor bezoekers geopend van maandag tot en met vrijdag 9.00 tot 22.00 uur. ,,De aangifteruimte is vergroot en dit biedt de kans om bezoekers zo goed en veilig mogelijk te woord te staan en aangiften op afspraak op te nemen."

advertentie
advertentie