Soester Jesse van Melle gaat voor Expeditie Robinson

6 maart 2018 om 22:10 lokaal Deel je nieuws

Soesterr Jesse van Melle (25) is eigenaar van FunSportPro, een bedrijf voor Funsports zoals paintball en archery tag. Maar Jesse heeft een nog grotere droom: deelnemen aan Expeditie Robinson. Om een ticket naar het Robinson-eiland te bemachtigen moet Jesse opdrachten van de productie uitvoeren en stemmen vergaren. Zijn inzendingen voor de opdrachten zijn te zien op https://expeditierobinson.rtl.nl/profiel/508 

Zo liet Jesse zich al door een 4wd door de modder slepen, toverde een bodypainter hem om tot echte Robinson en wordt hij deze week onder vuur genomen met pijl en boog. 

Jesse zou Jesse niet zijn als hij ook dit net iets grootser aanpakt dan gemiddeld. Hij heeft besloten om iedereen, elke Soester, te betrekken bij zijn tocht naar het Robinson-eiland. Daarom zijn zijn voorbereidingen te volgen via zijn vlog en website (www.jesse4robinson.nl). Volgers mogen hem ook uitdagen: geef hem opdrachten en hij voert ze uit.

Jesse is woonachtig in Soest, getrouwd en eigenaar van FunSportPro. Waarom hij mee wil doen aan Expeditie Robinson? “Ik ben gek op adrenaline, uitdaging en spelletjes”, aldus Jesse. “Dat zit allemaal in Expeditie Robinson. Je daagt jezelf tot het maximale uit. Voor mij is het echt het meest legendarische spel dat er is. Al jaren droom ik ervan om mee te doen en dit jaar ga ik er alles aan doen om die droom te verwezenlijken. Daar heb ik wel heel veel hulp bij nodig. Vandaar dat ik niet alleen vraag om op mij te stemmen, maar geef ik daar de controle voor terug: iedereen mag meebepalen hoe ik mij voorbereid op weg naar expeditie Robinson. Niets is te gek.”

Of hij tegen de diverse groep medespelers op ziet? “Nee, absoluut niet. Ik kom uit een gezin met zo’n 45 broers en zussen, velen van hen pleegkinderen. Ik ben dus wel wat gewend”, lacht hij. 

Je kunt Jesse volgen op zijn tocht naar Expeditie Robinson via www.jesse4robinson.nl. Stemmen kan via: https://www.expeditierobinson.nl/profiel/508 
 


advertentie
advertentie