intakegesprek
intakegesprek fihfotografie

Holistische Praktijk AHANA van Anja Luczak bestaat 15 jaar!

6 maart 2020 om 09:37 Zorg Deel je nieuws

15 jaar geleden is Anja Luczak gestart met de Holistische Praktijk AHANA nadat haar zoontje herstelde van eczeem met de Bowentherapie. Dit is een behandelwijze die het zelfherstellend vermogen van het lichaam aanspreekt doordat de fascia (bindweefsel) op bepaalde energetische plaatsen geprikkeld wordt. Hierdoor worden blokkades opgeheven en kan het lichaam weer herstellen.

 

Anja heeft naast een medische achtergrond ook de Bachelor Psychologie. De expertises combineert zij voor de behandeling van chronische en acute klachten. Bij een psychokineologische behandeling wordt de (emotionele) oorzaak van een klacht met behulp van biofeedbackmethodes (spiertesten, biotensor) achterhaald en ontkoppeld. Daarnaast heeft Anja zich gespecialiseerd in (therapeutische) massages, zwangerschapsmassages, bowentherapie en de dorn therapie.

 

Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom in haar praktijk.

 

De naam AHANA betekent „opgaande zon“ en staat voor iemand die „vanuit liefde en met haar handen werkt“.

 

U kunt terecht voor uiteenlopende fysieke klachten zoals rug-, nek-, schouderklachten, sportblessures, fibromyalgie en eczeem. Maar ook voor stressreductie, allergie, je energieniveau weer op pijl te brengen als ook een ontspannende en klachtgerichte massage.

 

Anja staat in de zorggids als gecontracteerd therapeute. Dit waarborgt niet alleen de kwaliteit, maar ook dat veel zorgverzekeraars het consult uit de aanvullende verzekering (deels) vergoeden.

 

U bent van harte welkom om de behandeling zelf te ervaren. Omdat de Holistische Praktijk 15 jaar bestaat, krijgt u bij het boeken van 3 behandelingen een gepersonaliseerde edelsteen t.w.v. €48 cadeau. Zie www.ahana.nl voor meer informatie over edelsteenhealing (leuk voor u zelf of om cadeau te geven).

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kijk op www.ahana.nl of bel/WhatsApp 06-349 256 92.

advertentie
advertentie