Spelers G-team en Narre Knollen
Spelers G-team en Narre Knollen SKV de Narre KNollen

Nieuwjaarswedstrijd G team SO Soest - SKV de Narre Knollen

6 januari 2020 om 21:37 Voetbal Deel je nieuws

Voor de 12e keer was er de traditionele Nieuwjaarswedstrijd tussen het G-team van SO Soest en een team van de Soester Karnavals Vereniging  de Narre Knollen.

Op zondag om 11.00uur vond aan de Bosstraat de traditionele Nieuwjaarswedstrijd plaats tussen het G-team van SO Soest en de Narre Knollen.

Aan de zijlijn stond Prins Wout I met zijn adjudant Hans en zijn gevolg, ook aanwezig was vanuit Amersfoort de Stadsprins Joris 44e met zijn Adjudanten en gevolg.

De aftrap werd gedaan door beide hoogheden die de bal met een één tweetje in het spel brachten.

Tijdens de wedstrijd treed er een verkleed team van de Narre Knollen aan tegen het G-team van SO Soest. Bij dit duel staat plezier bovenaan, maar toch is er bij beide teams de  intentie om niet als verliezer van het veld te stappen.

Dit jaar werd er weer op het scherpst van de snede gestreden en toen de scheidsrechter voor het eindsignaal had gefloten stond de eindstand G-Team SO Soest – SKV de Narre Knollen 6 – 5 op het scorebord. Het G-team ging uit zijn dak na deze zwaar bevochten overwinning.

Aansluitend aan de wedstrijd werd er in de kantine van SO Soest nog gezellig nagepraat en werden de spelers en trainers van het G team onderscheiden door Prins Wout I en Stadsprins Joris 44e. Traditie getrouw word er elk jaar door de Hoogheid van de Narre Knollen een presentje meegenomen voor de spelers en begeleiding van het G-team.

De voetbal traditie zal zeker voorgezet worden en de afspraak voor 03 januari 2021 is gelijk gemaakt.

Martin Loos

Voorzitter SKV de Narre Knollen

advertentie
advertentie