Woonzorglocaties in 't Gooi
Woonzorglocaties in 't Gooi Domus Magnus

Open dag op woonzorglocaties in het Gooi

27 februari 2018 om 11:10 lokaal Deel je nieuws

Op zaterdagmiddag 17 maart zetten de kleinschalige woonzorglocaties Slingerbosch in Huizen en Villa Walgaerde en Benvenuta in Hilversum, onderdeel van Domus Magnus, de deuren open tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Tijdens deze middag kunt een kijkje nemen op deze unieke locaties en bent u van harte welkom voor een rondleiding.

 

Week van Zorg en Welzijn
De open dag wordt gehouden tijdens De Week van Zorg en Welzijn en heeft als doel om het imago van de sector zorg en welzijn te verbeteren en geïnteresseerden te motiveren om te kiezen voor een baan en/of opleiding in deze sector. Daarnaast is deze week ontstaan om te laten zien wat er zich afspeelt op de werkvloer, welke innovatieve technieken er worden gebruikt en hoe leuk, uitdagend en vooral hoe belangrijk het werk in de zorg is. De open dag is voor zowel belangstellenden die in de toekomst een geschikte woonzorglocatie zoeken voor zichzelf of een familielid, maar ook voor mensen die graag in de zorgbranche willen werken. 

 

Locaties en openingstijden

14.30 - 17.00 uur I Slingerbosch I Amersfoortsestraatweg 202 I Huizen

14.00 - 16.00 uur I Villa Walgaerde I Sweelincklaan 16 I Hilversum

14.00 - 17.00 uur I Benvenuta I Bussumergrintweg 40 I Hilversum

 

Meer informatie
Bent u altijd al belangstellend geweest naar deze schitterende locaties waar wij persoonlijke en professionele ouderenzorg bieden? Wij heten van harte welkom op deze locaties voor een rondleiding met een kopje koffie of thee. Naast deze locaties in het Gooi openen zeven andere locaties van Domus Magnus ook op zaterdag 17 maart 2018 de deuren. Kijk voor meer informatie op www.domusmagnus.com/zorgenwelzijn

advertentie
advertentie