Afbeelding
Eemvogels.nl

Autoverhuur De Birkt nieuwe hoofdsponsor De Eemvogels

29 juli 2019 om 11:15 Sport

SOEST Na jarenlang ondersteund te zijn geweest door Lancyr plus Deelen hebben de Soester korfballers een nieuwe hoofdsponsor. Door in zee te gaan met autoverhuur De Birkt is de belangrijke ondersteuning aan De Eemvogels gewaarborgd. De contracten voor een driejarige verbinding zijn inmiddels officieel getekend, meldt de vereniging op haar website.

Met een nieuwe shirtsponsor voor de twee hoogste teams is voor De Eemvogels een nieuwe periode aangebroken. Op initiatief van Patrick de Gooijer, onderdeel van de sponsorcommissie van De Eemvogels, is het contact tussen beide contractpartijen tot stand gekomen. Een driejarig contract brengt het wederzijdse vertrouwen tot uitdrukking.

De heren Plekkepoel en Presser van autoverhuur De Birkt zeggen de sport in Soest een goed hart toe te dragen. Zij ondersteunen van harte menige sportclub. Daaraan is De Eemvogels toegevoegd: ,,Als buurman van de korfballers ligt het voor de hand hen te steunen. Uit eigen waarneming weet ik dat het een actieve club is die veel voor de jeugd organiseert."

advertentie
advertentie