Juliette Bull
Juliette Bull Hanna Hachula

Juliette naar de Royal Academy of Music

7 juli 2019 om 22:08 lokaal Deel je nieuws

Deze jonge Soesterse dame heet Juliette Bull. Juliette is vijfentwintig jaar oud en Juliette gaat aan de Royal Academy of Music te Londen de master opleiding Musical Theatre volgen. Juliette is al sinds jonge leeftijd gefascineerd door musicals, zij bezocht vaak het theater en iedere keer kreeg zij  het wel bekende kippenvelmomentje en wist zij het zeker: "Dit is wat ik wil!"

Vorig jaar heeft zij haar bachelor opleiding voltooid aan Fontys Hogeschool voor de kunsten, één van de beste musical opleidingen in Nederland. Zij volgde hier zang- dans en spellessen, daarnaast werkte zij als zangdocent en bij de schouwburg van Tilburg.

London lonkte haar; zij wil in London het bruisende hart van de musical zijn, waar alle nieuwe producties met de beste musicalacteurs/actrices staan. Juliette wil graag een opleiding in London volgen, omdat ze daar les krijgt van de beste docenten, regisseurs en muzikaal leiders die werkzaam zijn op de West End. Volgens Juliette kunnen zij haar nog veel bij leren, ook zijn de connecties die je met hen opbouwt erg belangrijk. Zonder connecties kom je niet aan het werk in London, hoe goed je ook bent. 

Dit afgelopen jaar heeft zij auditie gedaan bij twee van de beste musical opleidingen in de wereld en daar is zij bij beide aangenomen. Uiteindelijk heeft zij gekozen om naar de Royal Academy of Music te gaan. “Ik ben ontzettend blij en voel me vereerd dat ik deze kans krijg'' zei ze. 

De kosten van de opleiding zijn erg hoog. Ze heeft al een beurs gekregen en is gesponsord. “Ik ben een stap dichterbij mijn droom, de laatste stap is het kostenplaatje rondkrijgen".  Bij het laatste stukje heeft ze nog hulp nodig.

Wilt u Juliette helpen om naar de Royal Academy of Music te kunnen gaan? Dat kan op twee manieren. 

Juliette wil graag optredens geven om geld in te zamelen. Wilt u Juliette boeken voor een optreden dan kunt u haar bereiken via dit e-mail adres: julietteoptreden@hotmail.com

Als u geld wilt doneren kan dat via de crowdfundingpage www.gofundme.com daar kunt u ‘Juliette Bull’ in de zoek balk typen waar u een donatie kunt doen.

“Ik zou ontzettend geholpen zijn met welke donatie dan ook en hiervoor wil ik ook iets terug doen. Ik zal de mensen, die dit willen, op de hoogte houden van mijn avontuur in London. Hopelijk kan ik deze mensen in de toekomst verblijden met een concertje, omdat zij mij hebben geholpen mijn droom waar te maken!"

advertentie
advertentie