Twee spelers van SO Soest in duel met een Ajacied
Twee spelers van SO Soest in duel met een Ajacied Jaap van den Broek

Zenit St.Petersburg wint Your Lease U12 Toernooi SO Soest

2 juni 2019 om 21:47 Sport/sport Deel je nieuws

SOEST - Onder zomerse omstandigheden werd op 1 en 2 juni het Youlease Internationele U12 Tournament gespeeld. Twee dagen lang vol voetbalplezier voor toeschouwers en spelers. Een prima sfeer, mooi voetbal en volop genieten. De voertaal op de Bosstraat-Oost was divers: Vlaams, Waals, Duits, Fins, Bulgaars, Italiaans, Pools, Ruusich en Engels was er te horen.

Prachtig voetbal was er te zien op de velden. Zo werd er genoten van de talenten van onder meer Ajax, Feyenoord, Legia Warschau, Werder Bremen en ook van de ontluikende talentjes van de JO13-1 van SO Soest. Twee dagen lang zijn honderden toeschouwers op het spektakel afgekomen. De tropische tempearaturen, het mooie voetbal en de natjes en droogjes maakten van het toernooi het perfecte dagje uit.

De talenten van Zenit St. Petersburg en PSV speelden op het hoofdveld een spannende finale wedstrijd. PSV blijt dit seizoen verstoken van prijzen, want ook de winst van het toernooi van SO Soest ging aan de Eindhovenaren voorbij. De Russen van Zenit wonnen met 1-0. 

De eindstand:

1. Zenit St. Petersburg
2. PSV
3. HJK Helsinki
4. FC Twente
5. FC Utrecht
6. Cagliairi
7. Legia Warschau
8. Werder Bremen
9. ADO Den Haag
10. Cross Fire Premier
11. Feyenoord
12. St. Truiden
13. Ajax
14. SO Soest
15. Beroe
16. Zulte Waregem

Spanning bij de spelers van FC Twente bij een strafschoppenserie
advertentie
advertentie