Gerrit Plomp afgelopen zondag tijdens de wedstrijd tegen SDZ
Gerrit Plomp afgelopen zondag tijdens de wedstrijd tegen SDZ Peter Beijer

SO Soest en Gerrit Plomp uit elkaar na dit seizoen

6 december 2018 om 21:50 Sport/sport Deel je nieuws

SO Soest gaat op zoek naar een nieuwe trainer en assistent-trainer. Het bestuur van de tweedeklasser heeft donderdag aan de spelersgroep bekend gemaakt dat het aflopende contract van trainer Gerrit Plomp en zijn assistent Ramon Bongers na dit seizoen niet verlengd wordt.

De afgelopen weken heeft de technische commissie van de voetbalvereniging gesprekken gevoerd met zowel spelers als de trainersstaf. Uit die gesprekken kwam naar voren dat er voldoende vertrouwen is om dit seizoen succesvol af te sluiten. Er zijn goede resultaten geboekt met een spelersgroep die in de afgelopen zomer flink uitgedund is. SO Soest staat momenteel op de tweede plek van de ranglijst en heeft een periodetitel in de wacht gesleept.

De vereniging laat in een persbericht weten dat het tevreden is met de resultaten, maar wil in de toekomst verder met een trainer en assistent die dicht bij het elftal en SO Soest staan. ,,De ambitie is om met een Soester elftal een rol van betekenis te spelen in de eerste klasse. Voor het komende seizoen zoekt de vereniging een trainer en assistent die de stijgende lijn van dit seizoen gaan voortzetten en die invulling geven aan het profiel dat de vereniging voorstaat", aldus voorzitter Ries de Jong in de persverklaring. 

 

 

 

advertentie
advertentie