Reehorst - Yourlease/HV Eemland 20 - 18 (11 - 6)

28 oktober 2018 om 05:56 Sport/sport Deel je nieuws

Derde nederlaag op rij voor handballers Yourlease/HV Eemland

Ede – De heren handballers van Yourlease/HV Eemland hebben zaterdagavond in Ede hun derde nederlaag op rij geïncasseerd.

Tegen de nog puntloze opponent waren de mannen van trainer/coach Paul van den Deijssel vanaf minuut één niet bij de les, binnen no time stond er al een 3 – 0 stand op het grote scorebord in de spiksplinternieuwe van der Knaap sporthal.

Hierdoor liepen de gasten de gehele eerste helft achter de feiten aan, een 11 – 6 ruststand was het gevolg.

Na de hervatting éénzelfde beeld, de ploeg straalt geen bezieling uit en bij een 14 – 8 tussenstand lijkt de wedstrijd beslist. Een positieve stuiptrekking geeft de ploeg een impuls en nadert de tegenstander tot één punt 18 – 17, met name Thomas Visser geeft zijn teamgenoten het goede voorbeeld. De gelijkmaker leek aanstaande, maar het warrig leiden scheidsrechters duo  Hendriks/Hendriks gooit roet in het eten. Alper Kaplan is vrij uit op weg om de gelijkmaker te scoren, maar de scheidsrechters zien iets ( 2x stuiten met de bal) wat verder niemand heeft gezien. Door de 20 – 18 nederlaag is de rode lantaarn inzicht voor de formatie van Paul van den Deijssel, daar waar de ambities een Top 3 plek was.

Scores:  Tim Zwart 5, Alper Kaplan 5, Thomas Visser 4, Paul Otten 1, Johnny van Gulik 1, Jeffrey van Gulik 1 en Guido Weerensteijn 1.