Vanaf links gezien is Nelis de tweede kandidaat.
Vanaf links gezien is Nelis de tweede kandidaat. William Rutten

Soester Nelis Joustra door naar finale The Talent Project

24 oktober 2018 om 12:58 lokaal

SOEST Nelis Joustra uit Soest heeft vrijdag 19 oktober te horen gekregen dat hij door is naar de finale van het tv-programma The Talent Project. Juryleden Caro Emerald, Roel van Velzen en Chantal Janzen moesten de helft van de kandidaten laten gaan.

De finalisten waartegen Nelis het opneemt zijn Avanaysa Neida, Rick Lips en Anouk Schottink. ,,Nog één keer krijgen zij de kans de jury thuis te overtuigen van hun talent", laat de productie van het programma weten.

,,Nelis was voor zijn deelname al veel met muziek bezig en deelt dit ook op zijn YouTube-kanaal." Caro, Roel en Chantal waren tijdens de eerste auditie al onder de indruk. En ook na zijn auditie op het grote podium krijgt hij veel complimenten van de jury: ,,Je zingt lage noten spatzuiver, je zingt hoge noten spatzuiver, waanzinnig knap", aldus Roel van Velzen.

WINNAAR De finalist welke de meeste progressie heeft bereikt tijdens het proces van The Talent Project gaat naar huis met vijftigduizend euro, om zijn of haar muzikale talent verder te ontwikkelen. De finale is 26 oktober te zien om 20.30 uur op RTL 4.

advertentie
advertentie