Schrijver Anne van Doorn
Schrijver Anne van Doorn Jan van den Boogaart

Pianist verdwijnt op Soester Eng

28 september 2018 om 10:39 lokaal Deel je nieuws

Bij uitgeverij E-Pulp Publishers is het e-book ‘De pianist die uit de toon viel’ van detectiveschrijver Anne van Doorn verschenen. Deze spannende novelle gaat over pianist Maurice Kleinluchtenbeld, die in 2004 verdween na een wandeling over de Soester Eng. Het onopgeloste mysterie wordt voorgelegd aan speurneuzen Robbie Corbijn & Lowina de Jong. Wat is er destijds met de beroemde pianist gebeurd?

‘De pianist die uit de toon viel’ is het vierde deel in een nieuwe serie e-novellen over speurneuzen Robbie Corbijn en Lowina de Jong, die gespecialiseerd zijn in cold cases. In de afgelopen twaalf maanden heeft de schrijver hard gewerkt aan een reeks van twaalf verhalen, die in lengte variëren van zeven- tot twaalfduizend woorden. Met enige regelmaat zullen nieuwe delen op de markt komen, voor de prijs van een kop koffie. Met ‘De pianist die uit de toon viel’ is Soest voor het eerst het decor.

Naast de serie novellen publiceerde Anne van Doorn dit jaar ook de detectiveroman ‘De student die zou trouwen’, over student Jan Willem de Geer die in 1976 verdween na bezoek aan een boekhandel in Utrecht. Ruim veertig jaar later worden de stoffelijke resten op de Utrechtse Heuvelrug gevonden. Slechts met zeer grote moeite slaagden Robbie Corbijn en Lowina de Jong dat oude mysterie op te lossen. De twaalf e-novellen die E-Pulp Publishers uitbrengt, vergen ook het uiterste van de twee speurneuzen.

Anne van Doorn | De pianist die uit de toon viel | detective | 10.000 woorden | € 1,95 | 9789492715227 | Meer informatie: http://www.annevandoorn.be.

advertentie
advertentie