Nijhof Baarn biedt 20.000 vierkante meter aan woongenot.
Nijhof Baarn biedt 20.000 vierkante meter aan woongenot. Nijhof

Nijhof Baarn: Haal de lente in huis

6 april 2021 om 06:30 Advertorial_1

BAARN/SOEST Het is weer voorjaar! Zet nu je lentekriebels om in daden, haal de bezem door je huis en tuin en maak een frisse start in deze roerige coronatijd. Geef je interieur en tuin een boost. Een paar simpele tips hoe je de lentevibe in huis haalt én tegelijkertijd trendy bent.

1. Bij een fijn, warm thuis horen lichte tinten. Pastelkleuren, grijs en lichtbruin zijn helemaal in. Geef zelf kleur aan je interieur, pak een kwast en ga aan de slag. Vervang donkere kussens en dekens door lichte, frisse kleuren en speel met woonaccessoires en lampen. 

2. Scandinaviërs wisten het al langer: lichte houtsoorten zorgen voor een natuurlijke sfeer in huis.  Op vloeren, in keukens en meubelen. Wil je net even wat anders dan de buurman? Meubelmakers gaan graag voor jou aan de slag voor dat ene unieke, passende meubel.

3. De tuin als verlengstuk van je interieur zorgt voor harmonie. Verleng je interieur naar buiten. Kies voor tuinmeubels die aansluiten bij je meubels binnenshuis en stem de kleuren van de stoelkussens en decoratie af op binnen. Helemaal hip is een lichtslinger met peertjes boven je tuinmeubelen. Maak het plaatje af met een tuinhaard of vuurschaal.

4. Thuiswerken is het nieuwe normaal. Op de bank of zelfs in bed klinkt verleidelijk, maar werkt niet. Creëer een eigen werkplek en zorg voor voldoende licht. Heel handig voor een opgeruimde werkomgeving: een gereedschapsbord. Daar kun je alles aan hangen: pennenbakjes, scharen, elastiekjes, een klok. Let ook op een verantwoorde werkhoogte. Koop een bos bloemen en voilà, je kunt met plezier aan het werk.

ONDER ÉÉN DAK Te veel gedoe? Of hulp nodig? Geen nood. In Baarn vind je alles onder één dak: styling, ambacht, woninginrichting, advies, de nieuwste kleuren, producten en stijlen. Je compleet thuis voelen in eigen huis. Dát is de kracht van woonwarenhuis Nijhof. Je onderdompelen in zoveel woonplezier? Zie, voel en beleef wat de lente allemaal voor jou in petto heeft. Zo wordt wonen een echt feestje.

ONLINE Shop online of maak een afspraak op www.nijhofbaarn.nl en kom live naar Baarn. Daar wacht naast 20.000 m2 woongenot gratis het nieuwe lentemagazine op jou, boordevol inspiratie en tips. Het wordt een prachtige lente!

Ook online kan worden geshopt bij Nijhof Baarn.
Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie