Directeur Erwin Wever en vestigingsdirecteur Timon de Jong van Gilde Personeel.
Directeur Erwin Wever en vestigingsdirecteur Timon de Jong van Gilde Personeel. Hans Lebbe

Uitzendbureau Gilde Personeel nu ook aan Zuidergracht in Soest

25 november 2020 om 12:00 Advertorial_1

SOEST Na een succesvolle periode van ruim vijf jaar in Bilthoven, breidt Uitzendbureau Gilde Personeel haar activiteiten uit naar Soest. ,,We zijn in de gemeente de Bilt inmiddels goed bekend”, vertelt Erwin Wever, directeur Gilde Personeel. ,,Dat is in Soest wel anders”, aldus Timon de Jong, de nieuwe vestigingsdirecteur.

,,Onze focus ligt nu vooral op gemeente de Bilt en Utrecht. Met de nieuwe vestiging in Soest zullen we naast Soest ook in Hilversum en Amersfoort actief aan de slag gaan. Om in deze mooie gemeentes te ondernemen, moet je er ook zitten”, vult Timon de Jong aan.

SPECIALISME Gilde Personeel is een specialist op het gebied van bouw, infra, groen, techniek, schoonmaak, metaal, productie en administratieve beroepen. De nieuwe vestiging in Soest op de Zuidergracht zal zich naast Soest zelf, ook richten op de omgeving Amersfoort, Baarn en Hilversum. Timon de Jong: ,,Werkzoekenden kunnen bij ons terecht als een baan in een van deze sectoren ze aanspreekt. Daarnaast kunnen wij ook personeel omscholen of bijscholen”.

PERSOONLIJK Gilde Personeel staat bekend in de Bilt om zijn onderscheidende persoonlijke aanpak, lokale betrokkenheid en de mogelijkheid om snel te kunnen schakelen. Vanuit Bilthoven werken er inmiddels ruim 160 mensen voor Gilde. Erwin Wever stelt: ,,Als je persoonlijk wil blijven, moet je niet ‘té’ groot worden. Vandaar de nieuwe vestiging. Met de introductie in Soest willen we dezelfde persoonlijke sfeer én werkethiek creëren. Daar gaat Timon de Jong voor zorgen, de nieuwe vestigingsdirecteur.”

,,Timon startte in 2016 bij Gilde als stagiair en is na zijn eindstage bij ons in dienst gekomen. Timon heeft altijd al de ambitie gehad om zelf een vestiging te openen en die ambitie gaat hij in 2021 waarmaken. Toen we bij toeval het prachtige pand op de Zuidergracht tegenkwamen, ging alles heel snel. We kunnen niet wachten om in Soest aan de slag te gaan”, aldus Erwin Wever.

Als je nu geen werk in je eigen sector hebt, kijken we bij Gilde Personeel samen met jou naar andere mogelijkheden

OM- EN BIJSCHOLEN ,,Op dit moment staat het economische landschap door de coronacrisis volledig op zijn kop”, merkt Timon op. ,,Wij merken dat sommige sectoren nagenoeg stil staan of het gewoonweg minder druk hebben terwijl andere sectoren het juist erg druk hebben. Op dit moment hebben wij personeel uit de podium- en standbouw en de horeca aan het werk. Zo werkt er een kok in de bouw en een taxichauffeur met een technische opleiding weer in de installatietechniek. Als je momenteel geen werk hebt in je eigen sector, kijken we bij Gilde Personeel samen met jou naar de mogelijkheden, voor zowel mensen in loondienst als in zzp-verband.”

KENNISMAKEN ,,Ben jij opzoek naar personeel of juist naar werk? Kom dan eens langs en maak coronaproof kennis met de unieke aanpak en de teamspirit van Gilde Personeel. Werken bij Gilde Personeel betekent dat je lid bent van een enthousiast team. Neem contact op via info@gildepersoneel.nl of via 035-2002022.”

Uitzendbureau Gilde Personeel, Zuidergracht 21-04, 3763 LS Soest.

advertentie
advertentie