Amanta Brouwer verzorgt bijeenkomst over lymfoedeem.
Amanta Brouwer verzorgt bijeenkomst over lymfoedeem. Archieffoto Melissa Hofland

Soesterse betrokken bij informatieavond lymfoedeem

Zorg

SOEST In maart van dit jaar vertelde de Soesterse Amanta Brouwer nog in deze krant over de baarmoederhalskanker die ze had en haar vaste overtuiging dat dit te voorkomen was geweest als ze het vaccin tegen het HPV-virus gehad zou hebben.

Het gaat al een hele tijd goed met de gezondheid van Amanta, al dealt ze nog altijd met de gevolgen van haar ziekte toen. Nu kondigt ze graag een bijeenkomst aan die ze heeft mede georganiseerd. 

Namens Stichting Olijf (patiëntenorganisatie voor vrouwen met gynaecologische kanker) en met het Meander Amersfoort en het Toon Hermanshuis Amersfoort (waar de bijeenkomst wordt gehouden) heeft Amanta een thema-avond georganiseerd voor vrouwen met gynaecologische kanker. Ze nodigt Soesters daar voor uit op woensdag 5 oktober, aanvang 19.00 uur. Er wordt onder meer verteld over de oorzaken en risico’s van lymfoedeem en de impact en behandeling ervan. Uiteraard is er ook een rol voor Amanta als ervaringsdeskundige van Olijf. Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Ook is er ruimte voor vragen. 

Aanmelden en meer informatie: www.olijf.nl/amersfoort@olijf.nl.

advertentie
advertentie