Afbeelding
Eigen foto

Gezondheidsmarkt voor senioren in Soesterberg

25 augustus 2022 om 13:30 Zorg

SOESTERBERG De Stichting Welzijn Ouderen Soesterberg (SWOS) en FysioSoesterberg houden op vrijdag 9 september een Gezondheidsmarkt. De inmiddels derde Soesterbergse markt, die nog net voor de corona in 2019 een onverwacht succes werd, is opnieuw in Ontmoetingscentrum Soesterberg.

Het doel van de gezondheidsmarkt is om oudere inwoners van Soesterberg te informeren over of kennis te laten maken met diverse onderwerpen rond gezondheid, bewegen, zelfredzaamheid en langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Er zijn verschillende (lokale) gezondheidsgerelateerde bedrijven, verenigingen en instellingen uitgenodigd om zich te presenteren op deze bijzondere markt.

Naast het exposeren zullen de deelnemende partijen vanuit hun eigen domein gezondheidstesten en -metingen verrichten. Op deze wijze kunnen senioren uit Soesterberg kennismaken met nieuwe producten en activiteiten rond het thema gezondheid.

De lijst met deelnemende partijen voor de gezondheidsmarkt neemt nog steeds toe, van diëtiste tot podotherapie en fysiotherapie, ergotherapie, thuiszorg organisaties, maaltijdenleverancier, opticien, revalidatie-zorghulpmiddelenwinkelkunstgebitsoest, medische pedicure, welzin, doemeemethetov, beweegmakelaar, verschillende activiteitenverzorgers, Cocon seniorenwoning verhuur en de gemeente Soest WMO.

De Gezondheidsmarkt is een initiatief van Dolores van Enkhuijzen van de SWOS en Jesse van den Hoven en FysioSoesterberg, die op 9 september om 10.00 uur de deuren zullen openen voor de bezoekers. Tot 13.00 uur kan iedereen vrijblijvend binnen lopen en zich laten informeren.

advertentie
advertentie