Archiefbeeld ter illustratie.
Archiefbeeld ter illustratie. Robin van Lonkhuijzen / BDU

Tzorg neemt hulp in huishouden in Soest over van Lyvore

19 februari 2021 om 20:30 Zorg

SOEST Vanaf maart 2021 neemt Tzorg de hulp bij het huishouden van Lyvore over in de gemeente Soest. Lyvore wil zich specialiseren op complexe zorg in verpleeghuizen en wijkverpleging en kondigde vorig jaar aan te stoppen met de hulp in het huishouden.

Thuishulpen van Lyvore maakten afgelopen periode kennis met Tzorg via digitale presentaties en persoonlijke gesprekken. René Akkermans, directeur Zorg bij Tzorg: ,,We hopen dat we onze nieuwe collega’s ondanks de afstand toch een warm welkom hebben gegeven.”

400 CLIËNTEN Tzorg levert al zorg bij huishoudens in Soest. ,,We kijken ernaar uit om voor nog meer cliënten een aangenaam thuis te creëren”, zegt Akkermans. ,,Samen met Lyvore hebben we ervoor gezorgd dat er zo min mogelijk verandert voor bijna 400 cliënten en vijftig medewerkers.”

VASTE THUISHULP De cliënten blijven volgens Tzorg hulp bij het huishouden ontvangen. Doordat de thuishulpen van Lyvore de mogelijkheid hebben gekregen om in dienst te komen bij Tzorg, houden de cliënten hun vaste thuishulp.

BETROUWBAAR Lyvore noemt Tzorg een ‘betrouwbare overnamepartner’. ,,We zijn ervan overtuigd dat de cliënten de juiste hulp bij het huishouden blijven ontvangen”, zegt Edwin Snoeks, manager WMO extramuraal en verantwoordelijk voor de transitie van hulp bij het huishouden van Lyvore.

advertentie
advertentie