Tirza Smit: ,,We hebben momenteel 65 boxen voor opslagruimte beschikbaar van 3 tot 10 m2.”
Tirza Smit: ,,We hebben momenteel 65 boxen voor opslagruimte beschikbaar van 3 tot 10 m2.” Peter Beijer

Tijdelijke inboedelopslag tegen scherpe prijzen bij Multi Storages in Soest

Zakelijk

Tirza Smit van Multi Storages geeft ons een rondleiding door de imposante opslagruimte die het bedrijf aan de Oostergracht 17G biedt. Via een trap komen we bij een gang waar tientallen boxen klaar staan om verhuurd te worden.

SOEST Heeft u even tijdelijk ruimte nodig? Dan kan Multi Storages uw probleem oplossen. Veilig, gemakkelijk en niet duur. Uw tijdelijke opslag staat gegarandeerd veilig tegen brand, braak, diefstal en ongedierte.

,,Of ze zijn al verhuurd”, verbetert Tirza. ,,Want na onze opening op 1 september ging het hard en inmiddels is ruim een derde van onze opslagruimte in gebruik. We hebben momenteel 65 boxen beschikbaar van 3, 4, 5, 6, 8 en 10 m2.”

UITBREIDING Er wordt hard gewerkt aan uitbreiding van de opslagcapaciteit. ,,De bovenste verdieping wordt ook in gereedheid gebracht voor verhuur”, vertelt Tirza. Daarnaast komen er grote garageboxen beschikbaar en een stalling voor motorfietsen. Ideaal om de winter te overbruggen.”

PERFECTE OPLOSSING Volgens Tirza is er veel behoefte aan opslag. ,,Wanneer mensen kleiner gaan wonen is er een overschot aan spullen. Die kunnen dan mooi bij ons gestald worden. Denk aan tuinmeubelen, vakantiespullen, de hobbyverzameling. Denk bijvoorbeeld aan een duikuitrusting, ski’s of een verzameling lp’s, cd’s of boeken. Wij hebben de ideale ruimte en er is geen maximumtermijn aan huren bij Multi Storages. Ook voor tijdelijke opslag van inboedel bij verbouwen, verhuizen of een verblijf in het buitenland bieden wij de perfecte oplossing. Zoek niet verder als je met een tijdelijk opslagprobleem zit en bel of mail ons! De units aan de Oostergracht zijn goed beveiligd.”


EXTRA SERVICE Multi Storages heeft een ruime goederenlift voor het vervoer van de goederen naar boven. Ook zijn er interne vervoersmiddelen aanwezig zoals goederenkarren. Deze kan men gebruiken voor het vervoer van de auto naar de box.

TOEGANGSTIJDEN Zondag t/m zaterdag 6:00-23:00 uur. Meer info: www.multistorages.nl.

advertentie
advertentie