Culinaire verwennerij DOOR top-chefs: creatie van Ronald van Roon van Calla’s in Den Haag.
Culinaire verwennerij DOOR top-chefs: creatie van Ronald van Roon van Calla’s in Den Haag. Casper van Dort

Tien sterrenchefs bundelen krachten in Slot Zeist

Zakelijk

Eten in een sterrenrestaurant is heerlijk, maar het blijft meestal bij één avondvullende ervaring aan één tafel van één chef. Op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart 2023 laat de crème de la crème van de Nederlandse gastronomie zien dat het ook anders kan. Op één avond maak je kennis met tien topchefs. Een culinair event van deze statuur vraagt natuurlijk om een prachtige locatie. Slot Zeist is gekozen vanwege de bijzondere stijlzalen, de schitterende entree en de centrale ligging.

ZEIST Hoe bijzonder is het dat chefs met een Michelinster in de mega competitieve Champions League van de culinaire wereld samenwerken met als resultaat een tien sterren culinaire verwennerij.

VALET PARKING Als je aankomt via de oprijlaan bij Slot Zeist, staan de mensen van Valet Parking klaar om je auto te parkeren. Na ontvangst door Chef de Chateau Alex van Schaik met champagne en amuses, begint de avondvullende culinaire wandeling. Op beide avonden verzorgen tien bekroonde Michelin-chefs onder leiding van de Chef de Chateau een all-in exclusieve culinair programma. Dit bestaat uit drie voorgerechten, vier hoofdgerechten en drie desserts.

WIJNKEUZE Vanzelfsprekend worden bijpassende wijnen bij de gerechten geserveerd en de winemakers helpen je graag om de juiste keuze van de wijn te maken. De gerechten haal je zelf op bij de chefs, waarna je na een praatje met de chef plaatsneemt aan één van de vele (sta)tafels. Tijdens de culinaire wandeling word je verrast door livemuziek, wat de sfeer compleet maakt.
Om 22.00 uur start de afterparty, die je kunt doorbrengen in het loungecafé onder het genot van een kopje koffie en een likeurtje of lekker dansen in de ‘ballroom’, waar de dj er een feest van maakt. Rond middernacht staan de mensen van Valet Parking klaar om je auto op te halen, of wellicht beter, deze door Rent A Bob te laten ophalen, die je dan ook thuisbrengt.
Per avond zijn er tien van de twaalf deelnemende chefs aanwezig. Onder hen zijn Paul Kappé van Monarh in Tilburg en Jonathan Zandbergen van Merlet uit Schoorl.

AANMELDEN Sterren Preuvenement in Slot Zeist, vrijdag 17 en zaterdag 18 maart, 18.30-00.00 uur. Dresscode: feestelijk. Een all-in toegangskaart bedraagt € 349 per persoon. Maximaal 350 gasten per avond. Toegangskaarten: www.sterrenpreuvenement.nl.

advertentie
advertentie