Ries de Jong en showroomverkoper Britt Hijmering bij De Solero Fratello, een parasol van 300 bij 300 centimeter.
Ries de Jong en showroomverkoper Britt Hijmering bij De Solero Fratello, een parasol van 300 bij 300 centimeter. Peter Beijer

Wonnink Zonwering: comfort en uitstraling

Zakelijk

SOEST/AMERSFOORT Zomerse dagen zorgen voor plezier, maar een zonnige dag zorgt ook voor hitte in het huis, bloedhete slaapkamers en op de werkplek schittering op de schermen. Lastig, vervelend en vooral niet comfortabel. Gelukkig zijn er voldoende oplossingen die niet alleen comfort bieden, maar ook super handig in gebruik en vooral erg mooi zijn. 

Door Peter Beijer

,,Er zijn heel veel redenen om voor zonwering te kiezen”, vertelt Ries de Jong van Wonnink Zonwering. ,,Maar het belangrijkste is: comfort en een fijn binnenklimaat. De mogelijkheden zijn eindeloos.” 

LICHTINVAL De shutter, een paneelluik, is een voorbeeld van innovatieve zonwering. Ries de Jong kan er alles over vertellen: ,,Door het handmatig bedienen kan je de lamellen kantelen en zo zelf de ideale lichtinval bepalen. Voor ieder type raam hebben wij een passende oplossing, de shutters maken wij op maat.”

ZONNE-ENERGIE ,,Wonnink Solar rolluiken zijn de hit van het moment, weet de ondernemer. Deze rolluiken worden volledig aangedreven door zonne-energie. Er is dus geen bedrading nodig en evenmin doorvoer daarvan in de muur. Zo bespaart de eigenaar energie omdat er geen stroom wordt verbruikt en de rolluiken zowel in de zomer als in de winter isoleren. Multifunctioneel, want een rolluik is ook inbraakvertragend, geluidsisolerend en koudewerend. De lamellen en de ombouw zijn in verschillende kleuren en maten te verkrijgen.”

Het gemak en comfort van zonwering is voor alle jaargetijden en voor binnen en buiten

TOTAALPRODUCT Bij Wonnink kan men terecht voor nog veel meer producten. Binnen- en buitenzonwering, parasols, solar screens/rolluiken en terrasoverkapping. Het is een greep uit het assortiment van de specialist die al meer dan vijftig jaar een totaalproduct levert. Advies vindt plaats in de eigen showroom, producten worden snel leverbaar en Wonnink beschikt over monteurs die vakkundig voor installatie zorgen. De Jong: ,,Het gemak en comfort van zonwering is voor alle jaargetijden en voor binnen en buiten. Wij hebben allerlei oplossingen, zoals de parasol.”

PRONKSTUK De Soester ondernemer laat het nieuwste pronkstuk van de collectie zien: ,,De Solero Fratello, een parasol van 300 bij 300 centimeter. Deze parasol kan 360 graden om de buitenas draaien en kan zowel achter- als zijwaarts 45 graden kantelen. Dat biedt dus eindeloze mogelijkheden voor overdekking tijdens een zomerse dag, terwijl de mast amper zichtbaar staat opgesteld. Het parasoldoek is bovendien kleurvast, dus ook na een aantal zomers behoudt de Fratello die mooie diepe tint.”

NOVITEITEN Het is een van de mooie producten uit het grote assortiment dat Wonnink biedt. Met daarbij de noviteiten en technische snufjes die in deze tijd niet meer bijzonder maar vanzelfsprekend zijn. ,,De Fratello leveren wij met gratis snoerloze sfeerverlichting die je met één klik onder de parasol kunt bevestigen”, zegt De Jong. ,,Daarnaast is deze parasol leverbaar met een keuze uit verschillende bevestigingsopties. Naast de Fratello hebben wij natuurlijk nog veel meer afmetingen en soorten leverbaar.”

ADVIES De Soester ondernemer: ,,In onze showroom zijn medewerkers aanwezig voor vrijblijvend advies. Belangrijk in ons advies is de functionaliteit van het product in combinatie met de wensen en de stijl van de klant. Iedereen is welkom in onze showroom aan de Siliciumweg 34 te Amersfoort. De koffie staat klaar. Parkeren is gratis.”

Meer informatie: Wonnink Zonwering, Siliciumweg 34, Amersfoort, tel. (033) 4802244. www.wonnink.nl.

advertentie
advertentie