Slaapspecialist Van Ellen Van Weedestraat 25 www.slaapspecialistvanellen.nl 035-6317351
Slaapspecialist Van Ellen Van Weedestraat 25 www.slaapspecialistvanellen.nl 035-6317351 Peter Beijer

Soester Slaapspecialist Van Ellen: ‘Goede slaap is basis voor prestatie’

30 juni 2021 om 08:00 Zakelijk

SOEST De spiksplinternieuwe Slaapspecialist van Thierry van Ellen aan de Van Weedestraat 25 is door de klanten met een figuurlijk klaterend applaus ontvangen. Thierry en zijn collega Mario Boerefijn voelen zich thuis in de nieuwe omgeving die letterlijk op een steenworp van de oude locatie is gevestigd.

,,Het was een kleine stap naar de overkant, maar een grote stap voorwaarts”, vertelt Thierry, met enig gevoel voor historie. ,,We hebben 600 vierkante meter, maar ondanks de grote ruimte is de sfeer knus. Voor elk merk hebben wij een apart ‘eilandje’. Dat werkt zo fijn en overzichtelijk. Zo kunnen wij nog meer maximale aandacht aan onze klanten besteden. Bovendien is er meer ruimte om uit voorraad te leveren. Wij kunnen vrijwel elk matras met de afmeting 90x200 direct leveren.”

TOPMATRASSEN Vanwege de verhuizing geeft Slaapspecialist extra korting. ,,Wij hebben een aantal topmatrassen en matrassen in de aanbieding. Het topmatras, ook wel oplegmatras genoemd ligt bovenop je gewone matras. Deze extra laag zorgt voor nog meer comfort en ondersteuning. Daarnaast heeft het merk Mline leuke acties rondom het EK-voetbal en de Olympische Spelen. Dat levert extra kortingen op.”

Vergis je niet, een fijn passend hoeslaken is minstens zo belangrijk als een dekbedovertrek

HOESLAKENS Thierry attendeert ons op een product. Linnen overtrekken en hoeslakens van het merk Vandijck slapen zo lekker. Het enige nadeel van deze hoge kwaliteit producten: als je dit eenmaal hebt gebruikt, dan wil je niet meer anders. Ik neem ze ook mee op vakantie. Vergis je niet: een fijn, passend hoeslaken is minstens zo belangrijk als een dekbedovertrek. Wij hebben een ruime keuze hoeslakens van de zachtste materialen zoals katoen, satijn en jersey. Verkrijgbaar in verschillende hoekhoogtes en afmetingen.”

BEDDENSPECIALIST Thierry kijkt tevreden rond en geniet van de nieuwe omgeving. ,,Op deze plek kunnen wij echt beddenspecialist zijn. Je moet het zo zien; het leven is topsport, wat je ook doet. Fysieke en lichamelijke inspanningen, in elke levensfase, vergen het nodige. Goede slaap is de basis voor elke prestatie. Wij hebben daarvoor de juiste artikelen, voor elke prijscategorie en met merken als Pullman en Mline hebben wij echt kwaliteit in huis.”

HAAL- EN BRENGSERVICE ,,Daarnaast vinden wij service, naast advies, ook belangrijk. Je hoeft je bij ons geen zorgen te maken wat er met je oude matras moet gebeuren. Wij nemen het oude matras in. Wij hebben contacten met een grote landelijke kringloopwinkel die de matrassen laat hergebruiken in derdewereldlanden en opvanghuizen. Een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Met onze haal- en brengservice komt ons bezorg- en montageteam bovendien tot in de slaapkamer. Voor de aankoop van een gezonde nachtrust wil je geen slapeloze nachten hebben. Kom dus snel langs in onze nieuwe winkel en laat je inspireren.”

Door Peter Beijer

advertentie
advertentie