Karin in de schoonheidssalon van Beauty-K. Inzet: Angela Leeflang. Zij komt het Beauty-K-team per 1 juli versterken.
Karin in de schoonheidssalon van Beauty-K. Inzet: Angela Leeflang. Zij komt het Beauty-K-team per 1 juli versterken. Peter Beijer

Beauty-K in Soest-Zuid: ontspanning en schoonheid

16 juni 2021 om 10:00 Zakelijk

SOEST Een parfumerie met schoonheidssalon, dat is Parfumerie Beauty-K aan het Plein van Zuid 26 in Soest-Zuid. De winkel heeft een breed scala aan dames- en herengeuren, verzorgingsartikelen, sieraden, horloges, zonnebrillen en make-up. Daarnaast beschikt Beauty-K over twee schoonheidssalons. Vanaf 1 juli versterkt Een mand vol met heerlijke zeep bij de entree, een voet over de drempel en je wordt verwelkomd met wanden vol met diverse geuren, voor mannen en vrouwen. Van Coco Chanel tot Dior en van 4711 tot YSL. Aan de andere kant van de overzichtelijke winkelruimte de cosmetica van Squalan, Planters, Natura Siberica en Annemarie Börlind en sinds kort een apart schap van huidverbeteraar Hannah. Genoeg keuze in de knusse en overzichtelijke winkel in Soest-Zuid dat ook een manicure, gellak en schoonheidsbehandeling aanbiedt.

,,We gaan voor het allerbeste dat ook nog eens betaalbaar mag zijn”, vertelt Karin vanachter de toonbank. ,,Zo hebben wij zilveren sieraden van topkwaliteit en hebben wij de zonnebrillen en horloges van Ikki in ons assortiment.”

Tijdens een behandeling is het prettig dat je een moment voor jezelf hebt

SPECIALISTES Carmel, gediplomeerd schoonheidsspecialistes van Beauty-K, gaat met een klant een van de twee salons in. Zij verzorgt diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen voor alle huidtypes. In de kamertjes regeert rust en stilte, de airco en ventilatie zorgen voor een aangename temperatuur en met sfeerverlichting is de setting compleet. Carmel: ,,Tijdens een schoonheidsbehandeling is het prettig als je een moment voor jezelf hebt.”

VERSTERKING Vanaf 1 juli wordt het team van Beauty-K versterkt met Angela Leeflang. Angela heeft veel ervaring en staat te trappelen om de klanten van Beauty-K met advies terzijde te staan en om samen met Carmel de schoonheidsbehandelingen te verzorgen.

DISCIPLINES De schoonheidssalon biedt plaats voor diverse disciplines legt Karin uit. ,,Bij onze behandelingen maken wij gebruik van het Franse merk Gatineau, de anti-aging expert. Een huidbehandeling met het topmerk Hannah behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.” Collega Carmel: ,,Of maak een afspraak voor een bindweefselmassage. Hiermee pakken wij de bindweefsellaag tussen huid en spieren aan. Dit vermindert pijnklachten en verbetert de doorbloeding en maakt de huid steviger en flexibel.”

Wij zijn ook gespecialiseerd in het behandelen van acnehuid

Een afspraak voor een behandeling bij Beauty-K is eenvoudig te maken: ,,Afspraken zijn 24 uur per dag online te boeken via www.treatwell.nl. Maar natuurlijk kan er ook telefonisch of in de winkel een afspraak gemaakt worden. Naast gezichts- en lichaamsbehandelingen zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van acnehuid, vooral bij jongere personen. Daarnaast bieden wij diverse huidverjonging- en rimpelbehandelingen aan.”

CADEAU Parfumerieadviseur Karin staat achter de toonbank en helpt een klant. Een zojuist gekocht flesje parfum wordt door de ervaren Karin omgetoverd tot een mooi geschenk. ,,Dat doen wij ook met cadeaubonnen. In een mooie geschenkverpakking met een paar testers en voor een paar euro meer doen we er ook een mooi stukje zeep bij. Dan geef je, naast een cadeaubon ook iets tastbaars. Daar zijn klanten altijd heel blij mee!”

Na de lange lockdown is het team van Beauty-K klaar voor de toekomst. ,,Samen met onze nieuwe collega Angela Leeflang hebben wij er zin in!. U bent van harte welkom.”

Informatie: Beauty-K, Plein van Zuid 26, tel. 035-6018796

advertentie
advertentie