Optiekzaak Nota: ook groot in kleine maten.
Optiekzaak Nota: ook groot in kleine maten. Unknown

Optiekzaak Nota: eerlijk en persoonlijk advies

25 maart 2021 om 09:00 Zakelijk

SOEST Sinds 1975 is de optiekzaak van Hans en Margriet Nota gevestigd in de Van Weedestraat. Begonnen als Brilcentrum heet de zaak inmiddels al decennia lang Hans Nota Optiek. Het is een bedrijf met een warm hart waar klanten kunnen rekenen op een eerlijk en persoonlijk advies.

,,Omdat wij bij het inkopen scherp letten op de verhouding tussen prijs en kwaliteit, wat ook bij brillenglazen een belangrijk criterium is, kunnen wij een product afleveren waar wij voor de volle 100% achter staan. Ogen zijn onze passie, of het nu gaat om brilmode, contactlenzen of oogmeting. Uiteraard volgen wij de nieuwste ontwikkelingen op de voet en blijven wij kritisch.”

TOONAANGEVENDE MERKEN De monturen- en zonnebrillencollectie, bestaande uit vele toonaangevende merken, is met zorg samengesteld en ingekocht en bevat monturen voor jong en oud. Naast deze uitgebreide collectie bestaat ook nog de mogelijkheid om via de website van Hans Nota Optiek uit de online collectie vijf monturen te reserveren die later in de winkel gepast kunnen worden.

GROOT IN KLEINE MATEN Kinderen zijn eerlijk en puur, maar geen kind is gelijk. Daarom heeft Hans Nota Optiek heel veel verschillende stijlen kinderbrillen om te zorgen dat er juist die bril tussen zit die past bij het kind, zowel qua stijl als qua pasvorm.

Wij beantwoorden vragen, adviseren bij aankoop, passen de bril nauwkeurig af en geven tips voor onderhoud thuis

THUIS KIEZEN ,,Wij zijn er ook voor de ouders, want zeker bij de eerste kinderbril is het ook voor de ouders best spannend. Wij beantwoorden graag al hun vragen, adviseren bij de aankoop, passen de bril zorgvuldig af en geven tips voor het onderhoud.” Als het lastig is om in de winkel de uiteindelijke keuze te maken dan bestaat de mogelijkheid om een paar monturen mee naar huis te nemen om die keuze thuis, in eigen omgeving te maken.

INFORMATIE Hans Nota Optiek voor kwaliteit, draagcomfort en kijkplezier, www.hansnotaoptiek.nl, 035-6017120, Van Weedestraat 87, 3761 CD Soest.

advertentie
advertentie