Het team van Van Zal Camper & Caravanherstel.
Het team van Van Zal Camper & Caravanherstel. Peter Beijer

Van Zal voor onderhoud en schadeherstel aan camper en caravan

24 maart 2021 om 18:00 Zakelijk

SOEST De voorjaarsperiode is het einde van de winterslaap en veel mensen trekken eropuit met caravan of camper. Hartstikke comfortabel. Het is wel raadzaam om vooraf te checken of alles nog werkt. Van Zal Camper- en Caravanherstel zorgt voor reparatie en onderhoud voor campers en caravans uit de regio.

,,Het is belangrijk om nu al te checken of er iets vervangen of gerepareerd moet worden aan je camper of caravan”, vertelt Jerry van Zal. ,,Denk aan de waterpomp en de boiler. Dikwijls wordt in de winter vergeten om de boiler af te tappen. Dat veroorzaakt schade. Daar wil je niet achter komen als je op het punt van vertrekken staat.”

AFSPRAAK Jan van Zal bevestigt de woorden van zijn zoon: ,,Wij repareren alles wat reparabel is en is het dat niet, dan zoeken we naar een oplossing. Maak tijdig een afspraak en dan zorgen wij ervoor dat je zonder kopzorgen op vakantie kan gaan.”

In de grote hal aan de Belvedereweg 12-01 zijn dagelijks campers en caravans te vinden. In de hal hebben professionaliteit en vrolijkheid de overhand. Een ruimte met allerlei verschillende onderdelen zorgen ervoor dat er niet mis gegrepen wordt.

DEELREPARATIE ,,Wij zijn het hele jaar bezig met herstel. Van hagelschade tot zijwand vervangen”, vertelt medewerker Jeffry Wassenaar. ,,Wij focussen ons op deelreparatie. Niet een volledige wand vervangen als dit ook gedeeltelijk kan. Scheelt enorm in kosten, maar ook in duurzaamheid. Wij zijn ook het adres voor onderhoud. Camper- en caravanbezitters uit de regio Amersfoort en Eemland zijn bij ons van harte welkom. Denk aan de banden, remmen, lagers, gas en verlichting van de camper of caravan. Zorg voor een goedwerkende brandblusser, kunnen wij ook regelen.”

Voorheen moest bij iedere deuk een complete zijwand worden vervangen, tegenwoordig is dit bijna niet meer nodigSCHADESPECIALIST Van Zal is Profile Repair Specialist. ,,Hiermee bieden wij een efficiënte schadeherstelmethode aan”, vertelt Jerry. ,,Voorheen moest bij iedere deuk een complete zijwand worden vervangen, tegenwoordig is dit dankzij de Profile Repair-methode bijna niet meer nodig. Dat is niet alleen prettig voor de bezitter van de caravan of camper maar ook voor de verzekeraar. In de meeste gevallen betaalt de verzekeringsmaatschappij het schadeherstel met de Profile Repair-methode.”

RE-CAMP Gertrud van Zal is de organiserende spil van het bedrijf: ,,Wij werken samen met RE-CAMP Top Select Camper & Caravan Schadeherstel. Dit is een landelijk samenwerkingsverband tussen verzekeraars en professionele camper- en caravanschadeherstellers. RE-CAMP staat voor vakkundig en snel schadeherstel van camper of caravan met 10 jaar garantie. Daarnaast zijn wij aangesloten bij FOCWA en BOVAG, dat betekent dubbele zekerheid en/of garantie.”

INFORMATIE www.vanzal.nl, tel: 035-6090041.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie