Hans Hoekzema en Ellemiek van de Groep. ,,Op koninklijke grond werken voor allerlei branches in de voetsporen van Willem III.
Hans Hoekzema en Ellemiek van de Groep. ,,Op koninklijke grond werken voor allerlei branches in de voetsporen van Willem III." Peter Beijer

Hoekzema Bedrijfsadministratie zoekt een allrounder op ‘koninklijke’ gronden

27 maart 2024 om 10:00 Zakelijk

SOEST Werken in een pand met historie, in een omgeving met koninklijke geschiedenis. Letterlijk in de voetstappen van Willem III lopen. Hans Hoekzema is helder: ,,Grijp die kans, wij zoeken een allrounder. Je komt in een leuk team en je werkplek is meer dan bijzonder.”

Door Peter Beijer

Villa Buitenzorg heeft een rijke geschiedenis. De grond waarop de villa staat, werd in 1824 gekocht door Jan Hendrik Hackman Aschenberg uit Amsterdam, die het pand in een klassieke stijl liet bouwen. In 1835 werd de villa aangekocht door de toenmalige koning Willem II en sindsdien is het altijd in eigendom gebleven van het Koninklijk Huis. Tussen 1891 en 1893 was de villa de residentie van burgemeester C.J.W. Loten van Doelen Grothe. Prinses Irene woonde hier tot 1992.

Het blijft een bijzonder idee dat koning Willem III hier kantoor heeft gehouden en, van recenter datum, prinses Irene hier met haar kinderen verbleef

KONINGSHUIS

Hans Hoekzema kocht de villa in 2008, liet het pand opknappen en vestigde er zijn bedrijf. De bedrijfsadministrateur is dol op historie en weet alles van het koningshuis. Het kantoor is rijkelijk versierd met portretten van beroemde Oranjes uit heden, verleden en verre historie. ,,Het blijft een bijzonder idee dat koning Willem III hier kantoor heeft gehouden en, van recenter datum, prinses Irene hier met haar kinderen verbleef”, vertelt Hoekzema

ZOLDER

Hans Hoekzema is de oprichter en directeur van het Hoekzema Bedrijfsadministrateurs. ,,Ik begon in 1990 op de zolder van mijn huis aan de Theo Dobbehof. Daarvoor werkte ik tien jaar als administratieve duizendpoot in een autobedrijf. Toen ik voor mijzelf begon kreeg ik direct klanten, ik heb eigenlijk nooit geadverteerd. De eerste medewerker die ik aannam, Ellemiek van de Groep, werkt altijd nog, tot volle tevredenheid, bij ons.”

DIVERS

Ellemiek legt uit waarom werken bij Hoekzema Bedrijfsadministrateurs plezierig is: ,,Ons klantenbestand is zo divers, variërend van horeca tot industrie, van kleine zelfstandigen tot bedrijven met veel personeel en van hoveniers tot fysiotherapeuten. Hierdoor zijn onze werkzaamheden altijd uitdagend en gevarieerd. In de bijna dertig jaar dat ik hier werk, heb ik me nooit verveeld. Geen dag is hetzelfde. Ik ga altijd met plezier naar mijn werk.”

Een veelzijdige en vooral leuke baan. Je bent de spil van het kantoor

ALLROUNDER

Hoekzema is voor uitbreiding van zijn twaalfkoppig team -inclusief kantoorhond Loly- op zoek naar een administratief allrounder op het secretariaat. ,,Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor een scala aan administratieve taken, waaronder algemene administratie, agendabeheer, communicatie, financiële administratie, facilitair beheer, het ontvangen van klanten, beantwoorden van de telefoon en ondersteuning van de medewerkers. Een veelzijdige en vooral leuke baan. Je bent de spil van het kantoor.”

LEARNING-ON-THE-JOB

Wat werken bij Hoekzema aantrekkelijk maakt, is volgens de ondernemer het ‘learning on the job’-aspect. ,,Kandidaten met weinig of geen ervaring zijn ook van harte welkom. Bij ons is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Het oppakken van extra taken wordt beloond en maakt ook de baan leuker en biedt kansen voor verdere ontwikkeling.”
,,Werken bij Hoekzema Bedrijfsadministrateurs is niet alleen werken in een historisch koninklijke omgeving, maar ook gedijen in een dynamische omgeving waar persoonlijke groei en ontwikkeling worden aangemoedigd.

Interesse om deze koninklijke handschoen op te pakken? Stuur motivatie en cv naar annemieke@hoekzema.nl of bel voor meer informatie 035-6091091 en vraag naar Hans Hoekzema.

advertentie
advertentie