Philadelphia biedt ook dagbesteding.
Philadelphia biedt ook dagbesteding. Philadelphia

Nieuwe zorglocatie van Philadelphia opent in Soesterberg

27 maart 2024 om 12:00 Zakelijk

SOESTERBERG De in 2022 geopende zorg- en woonlocatie aan de Amersfoortsestraat 47 in Soesterberg staat klaar om ook de laatste woongroep te openen. Met trots presenteert de instelling de nu complete locatie gelegen in de mooie bosrijke omgeving van Soesterberg. Deze opening betekent ook meer werkgelegenheid!

Deze locatie aan de Amersfoortsestraat is een intensieve zorg- en woonlocatie. Hier wonen mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) in combinatie met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of mensen met een matige verstandelijke beperking (MVB).

Deze zorglocatie biedt een breed scala aan hoogwaardige zorgdiensten vanuit een Triple C begeleidingswijze, waarbij de begeleiders kijken naar de behoefte van de mens in plaats het probleem.

DAGBESTEDING

Naast een prettige woonomgeving biedt Philadelphia op deze locatie de bewoners ook dagbesteding aan. Hier kunnen zij zich ontwikkelen in de keuken, een atelier, houtbewerkingsplaats en een moestuin. Met een focus op persoonlijke aandacht en innovatie in de gezondheidszorg, is deze zorg- en woonlocatie een warme en gastvrije omgeving voor zowel cliënten als hun families. ,,Zo halen we het beste uit elkaar!”

UITNODIGING

Philadelphia biedt ook werkgelegenheid. ,,Daarom nodigen we graag mensen uit die interesse hebben om bij ons te komen werken. Kom kennismaken op 4 april van 15:00 tot 17:00. Dan laten we je graag de nieuwe woongroeplocatie zien. Ontmoet de mensen die hier al werken en stel al je vragen. We geven je graag een goede eerste indruk van de sfeer binnen stichting Philadelphia zorg.”

CONTACT

,,Kun je de bovenstaande dag niet, maar je hebt wel interesse? Neem gerust contact op met regiorecruiter Maïke Wolfswinkel (06-21526454). ,,Het belooft een inspirerende dag te worden waarin de kennismaking van deze Philadelphia locatie in Soesterberg centraal staat. Dus heb je interesse in een baan op de Amersfoortsestraat: Wees welkom!”

advertentie
advertentie