Van 15 tot en met 21 april.
Van 15 tot en met 21 april. Pixaby

Biltseweg in Soest week lang dicht tussen paleis en Koningsweg

3 april 2024 om 18:00 Verkeer en vervoer

SOEST Vanaf maandag 15 april is de Biltseweg (N234) in Soest een week afgesloten voor wegwerkzaamheden. De weg is dan van 06:00 uur tot en met maandag 22 april 5:00 uur afgesloten tussen de kruising met de Amsterdamsestraatweg en de Koningsweg. In het weekend is ook de kruising met de Koningsweg afgesloten.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door de Versluys Groep in opdracht van de provincie Utrecht. Tijdens de werkzaamheden wordt regulier onderhoud uitgevoerd om de weg in goede en veilige conditie te houden. Ook wordt de afwatering hersteld.

OMLEIDING

Van maandag 15 april 06:00 uur tot vrijdag 19 april 20:00 uur wordt gewerkt aan het deel van de Biltseweg tussen de kruising bij Paleis Soestdijk en de kruising met de Koningsweg. Beide kruisingen blijven open voor al het verkeer.

KRUISING KONINGSWEG

Maar vanaf vrijdag 19 april, 20.00 uur, wordt ook de kruising bij de Koningsweg aangepakt. Die is dan in zijn geheel afgesloten voor verkeer, met uitzondering van fietsers die daarbij hulp krijgen van verkeersregelaars (oversteken voor ruiter en paard is dan niet mogelijk). Nood- en hulpdiensten maken bij spoed ook gebruik van de fietsoversteek. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via Amersfoort over de A1, N199, N221, N237 en N238. Lokale omleidingsroutes worden met borden aangegeven.

Bij alle wegwerkzaamheden kunnen onvoorziene omstandigheden voorkomen waardoor het werk moet worden uitgesteld naar een later moment. Bijvoorbeeld als het lange tijd achter elkaar hard regent. Asfalteren is dan niet verstandig omdat het resultaat dan onvoldoende zal zijn. De provincie zegt het te laten weten als de planning verandert.

INFORMATIE

Alle actuele informatie over de werkzaamheden is te vinden op de BouwApp onder ‘Groot asfaltonderhoud Biltseweg’. Belangstellenden en -hebbenden kunnen ook @werkaandewegutr volgen op X.

advertentie
advertentie