Nationaal Militair Museum Soesterberg. Herfstvakantie 2020. Foto: Hans Lebbe / HLP images
Nationaal Militair Museum Soesterberg. Herfstvakantie 2020. Foto: Hans Lebbe / HLP images Hans Lebbe

Nationaal Militair Museum is het ‘Leukste uitje van Utrecht 2021’

Recreatie

SOESTERBERG Het Nationaal Militair Museum in Soesterberg is het ‘Leukste uitje van Utrecht’. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland 2021’. Vertegenwoordigers van het uitje ontvingen vandaag tijdens een online bijeenkomst de gouden award. De zilveren award ging naar Klimbos Gooi-Eemland. De bronzen award was voor Het Spoorwegmuseum. Juist in deze bijzondere tijd, is het winnen van een prijs voor de genomineerde uitjes een extra opsteker.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. In totaal werden ruim 80.000 stemmen uitgebracht. 

Het Nationaal Militair Museum scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, klantvriendelijkheid, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2021. Een greep uit de reacties over de winnaar: ,,Zeer mooie collectie, enthousiaste vrijwilligers, mooie tentoonstellingen, interactief, leuke games voor kinderen, modern.”  

advertentie
advertentie