Emil Los, voorzitter van Stichting Openluchttheater Cabrio: ,,We ontwikkelen door, zijn nooit klaar. Maar we respecteren het bos altijd."
Emil Los, voorzitter van Stichting Openluchttheater Cabrio: ,,We ontwikkelen door, zijn nooit klaar. Maar we respecteren het bos altijd." Jaap van den Broek
Cabrio

Feeëriek betovert elke keer Muzikale mix van groot en intiem

21 juni 2021 om 19:30 Podiumkunsten

SOEST Artiesten van naam en minder bekend, aanstormend talent. Cabrio zoekt steeds meer de muzikale mix van (uitverkochte) topacts en intieme optredens op het middenpodium. Verder wet een toenemend aantal productiebedrijven de weg naar het openluchttheater te vinden. Cabrio is springlevend.

Feeëriek. Emil Los laat de term regelmatig vallen wanneer hij vanaf de hoofdingang van Cabrio door het openluchttheater loopt. Ondanks zijn bestuurlijke rol laat de voorzitter zich nog elke keer als in een sprookje betoveren, ook op een vrijdagmorgen waarop de vogels de muziek verzorgen. Zeker nu er door het vrijwilligersleger weer zoveel werk is verzet en hout nog meer de boventoon voert in het theater waarin het bos leidend is. De stroomvoorziening en de verlichting zijn op het hele terrein geprofessionaliseerd. Het kleine podium is gereed. ,,Maar we zijn nooit klaar.”

Ofschoon Cabrio - naast de negenhonderd vrienden en de sponsors - volledig leunt op de inzet van ruim 120 vrijwilligers zijn er de laatste jaren op het gebied van de professionalisering grote stappen gezet aan de Soesterbergsestraat. Er is inmiddels ook veel (beroeps)kennis in huis. Voortdurend is Cabrio in al zijn facetten doorontwikkeld. 

Een uitgebreid verhaal over het openluchttheater, waar Soest zo trots op is, in de Soester Courant van woensdag 23 juni. Voor de kaartverkoop zie www.openluchttheatersoest.nl

Door Johan van Beek

advertentie
advertentie