Afbeelding
Je woonkamer een make-over geven

Je woonkamer een make-over geven: zó doe je dat

17 februari 2021 om 16:04 Partnercontent

Wil je eens iets nieuws in je woning? Een goed idee! Verandering is zeker wenselijk van tijd tot tijd – zo kun je gewoon goed blijven genieten van je woonplek. En het mooie nieuws is: het is makkelijker om voor verandering te zorgen dan je misschien denkt! Een make-over kan al op vrij eenvoudige wijze worden toegepast, zonder dat je aan een grote verbouwing hoeft te denken. Lees gauw verder voor onze tips en tricks.

Nieuwe raamdecoratie in de woonkamer

Raamdecoratie in je woning: je kijkt er misschien niet zo vaak naar om, maar het vormt zeker een belangrijk onderdeel van je interieur. Als je toe bent aan een nieuwe look in huis, kun je ook goed aan de raamdecoratie denken. Zo zijn mooie jaloezieën ware klassiekers om je woning mee te decoreren, die absoluut voor meer sfeer zorgen. Zeker als je ze in een kleur kiest die goed bij je interieur past. En ook de materiaalsoort telt mee: van houten jaloezieën tot aluminium jaloezieën. Bij ilumio.nl kun je terecht voor een ruim assortiment van raamdecoratie, waarbij er voor iedere woonstijl een bijpassende optie te vinden is.

Verandering van de meubels

Om voor verandering in je interieur te zorgen, kun je natuurlijk ook aan nieuwe meubels denken! Dit kun je zo groot- of juist kleinschalig aanpakken als je wilt. Denk aan nieuwe bijzettafels om op eenvoudige wijze een nieuwe look in huis te halen. Maar voor een groter resultaat is een nieuwe eettafel of een nieuwe bank een tof idee! Ga bijvoorbeeld eens voor een heel andere kleur – durf vooral uit te pakken.

Nieuwe kleuren in de woonkamer

Over kleuren gesproken: die kun je op meer manieren veranderen in je woonkamer! Kies bijvoorbeeld voor een nieuwe lik verf op je muur, om een groot oppervlakte van een nieuwe uitstraling te voorzien. Of ga dus voor meubels in een opvallende kleur, of juist woonaccessoires. Je kunt verschillende kleuren terug laten komen door bijvoorbeeld meerdere kussentjes op je bank neer te leggen, die er allemaal anders uitzien. Wel zo leuk voor een speels geheel! Naast verschillende kleuren om mee af te wisselen, kun je ook denken aan unieke prints.

Andere woonaccessoires voor gezelligheid

Een laatste manier om voor een nieuwe look te kiezen in je woonkamer? Zorg voor andere woonaccessoires! Van nieuwe plantenpotten tot een andere klok aan de muur, van verschillende onderzetters tot een nieuw plaid op de bank. Het zijn juist de kleine dingen die voor een groot verschil kunnen zorgen: zo maak je die make-over van je woonkamer eigenlijk heel eenvoudig!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie