Themamiddag voor mantelzorgers over zorgtechnologie

21 september 2022 om 16:22 Overig Deel je nieuws

Langer thuis wonen plus een tekort aan zorgpersoneel maken dat er meer en meer op de schouders van mantelzorgers terechtkomt. We leven in een tijd waarin er allerlei uitvindingen gedaan zijn die ons kunnen helpen bij de zorg voor onze naaste, zoals robotica, beeldzorg en sensortechnologie. Om de zorg te kunnen blijven bieden die er nodig is. Maar wat is zorgtechnologie eigenlijk? En wat is er dan allemaal? 

Deze middag kunnen mantelzorgers kennismaken met innovaties op zorggebied. In samenwerking met Het Zorg Innovatie Huis van Amaris wordt u geïnformeerd over de voor u van toepassing zijnde zorgtechnologie. Om vooral ook het leven van mantelzorgers te vergemakkelijken.

Meer weten over wat er mogelijk is, kom naar de themabijeenkomst op woensdag 5 oktober 2022 van 13.00 tot 15.00 uur. Plaats: Artishock, Steenhoffstraat 46A, Soest. Deelname is gratis. S.v.p. aanmelden via het contactformulier van de website www.mantelzorgcafesoest.nl, of bellen met 06-53790598.  U kunt ook een email sturen naar info@mantelzorgcafesoest.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie