Afbeelding
Hospice De Luwte

Activiteiten als bedankje voor vrijwilligers Soest en Soesterberg

1 oktober 2021 om 19:30 Overig

SOEST Veel leuke, ontspannende, culturele en creatieve activiteiten. Dat zijn de ingrediënten van de Week van de Vrijwilliger die in Soest wordt gehouden van 25 tot en met 31 oktober.

Het programma is uitsluitend samengesteld voor Soesters en Soesterbergers die zich op vrijwillige basis inzetten voor een lokale organisatie, een club, een instelling of een persoon in de eigen omgeving.

Organisaties proberen altijd al iets te organiseren voor hun vrijwilligers, zoals een buffet van de hospice (foto). DeZonnebloem zette de vrijwilligers in de coronaperiode geregeld in het zonnetje, mede dankzij de hulp van sponsors.

KEUZE Eens per jaar pakken Buro Vrijwilligerswerk en de gemeente ook uit. Paardrijden, bokszaktraining, boetseren, bloemschikken, koken, rondleiding door paleis, cabaret, het is nog maar een kleine greep uit het aanbod van activiteiten waaruit de lokale vrijwilligers eind oktober kan kiezen om gratis aan mee te doen. Van bowlen tot films, van djembé tot een kopje koffie met de burgemeester, de de keuze is groot en gevarieerd.

Alle activiteiten staan gerangschikt op https://www.weekvandevrijwilligersoest.nl. Via deze site kunnen vrijwilligers zich opgeven voor een activiteit (sommige zijn al volgeboekt). Bij een aantal activiteiten is vanwege de coronaregels een qr-code en identificatie nodig.

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie