Ingang van de Oude Kerk met bord 'De kerk is open'
Ingang van de Oude Kerk met bord 'De kerk is open' Betty Roubos

Nog twee weken zomeractiviteiten in Oude Kerk Soest

18 augustus 2019 om 15:15 Overig Deel je nieuws

Nog twee weken is er tijdens de zomeropenstelling van alle te beleven in en om de Oude Kerk in Soest. Kom ook langs en:
* maak kennis met het historische kerkgebouw en bekijk de expositie 'Doorreis' met schilderijen van de Groninger kunstenaar Rein Pol. Rein is op woensdag 21 augustus zelf aanwezig om u te ontmoeten en uitleg te geven bij zijn werk.
- bekijk Soest van boven vanaf de toren van de kerk. Dat kan deze zomer nog op 21 augustus op 14.00 uur. Meld je vooraf aan via 06 253 183 58 of via frhoogeweg@telfortglasvezel.nl
- wandel door de ´Hof van Lof´, de kerktuin aan de zuidzijde van de kerk of mediteer in het labyrint. Op woensdag 21 en 28 augustus geeft ds. Peter van den Berg om 13.15 uur een korte training (ca. 20 minuten) in loopmeditatie in de consistorie van de kerk.
- beluister op 1 september om 15.30 uur het slotconcert met Suzanne van Berkum (fagot) en Alfred Snel (piano).

De Oude Kerk is nog  t/m 1 september geopend voor bezoekers, dinsdag t/m zondag van 13.00 - 17.00 uur. Adres: Torenstraat 1 in Soest.

Nieuwe website Stichting Kerk & Cultuur Oude Kerk Soest

Op de nieuwe website www.kerkencultuursoest.nl is veel informatie te vinden over de oudste kerk van Soest en over alle culturele activiteiten die de Stichting Kerk & Cultuur Oude Kerk Soest organiseert in de Oude Kerk. Actuele evenementen en activiteiten zoals concerten, kunstexposities, de zomeropenstelling en de kerktuin Hof van Lof zijn te vinden in de jaarkalender.

advertentie
advertentie