Afbeelding
Jaap van den Broek

In de spotlights op Soester podia: talenten gezocht voor Podiade

17 april 2024 om 17:25 Evenementen-en-activiteiten

SOEST Na een succesvolle eerste editie vorig jaar is de organisatie van de Podiade weer op zoek naar (muzikaal) talent. Iedereen die een passie heeft voor muziek maken, zingen, dichten, verhalen vertellen, dansen of theaterspelen wordt opgeroepen zich in te schrijven.

LOKAAL TALENT

De Podiade is een podiumroute die door de Van Weedestraat en de Steenhoffstraat loopt. Op straat, maar ook in horecazaken en winkels, worden verschillende podia opgebouwd waar bezoekers gratis kunnen genieten van (lokaal) talent. Het evenement brengt muziekscholen, dansscholen, orkesten, bandjes, theater en artiesten uit de gemeente Soest samen om het publiek te vermaken met muziek, dans en theater. Ook kunnen bezoekers verschillende workshops volgen. 

AANMELDEN PODIADE

Voor de tweede editie, die in september dit jaar wordt gehouden, wordt nog volop naar talent gezocht. Cultuurmakelaar Anita Vreugdenhil nodigt iedereen met een passie of talent uit om zich aan te melden. Dat kan hier, vóór 12 mei. Kans maken op de Soester spotlights en een klein vleugje eeuwige roem? Dan is dit je kans.

advertentie
advertentie