Afbeelding
Heilijgers

Start verkoop van woningen fase 3 De Groene Hoogte

4 november 2019 om 10:16 Nieuwbouw

SOESTERBERG Heilijgers Vastgoed start woensdag 13 november met de verkoop van 27 woningen in de derde fase van De Groene Hoogte in Soesterberg.

Aan de oostzijde van Soesterberg ligt een bosgebied op het voormalig terrein van Kontakt der Kontinenten. Hier verrijst de komende jaren de woonbuurt 'De Groene Hoogte' met een diversiteit aan woningtypen. Zo komen er starterswoningen, rijwoningen, twee-onder-één-kap-woningen en vrijstaande woningen. De nieuwe woonwijk in Soesterberg telt straks ongeveer 190 woningen. De eerste woningen in fase 1 zijn reeds opgeleverd en binnenkort start de bouw van de woningen in fase 2. Het karakter van de buurt valt te omschrijven als dorps, ongedwongen en lommerrijk. Midden in het plan komt een park waar bewoners in hun vrije tijd heerlijk kunnen genieten en kinderen lekker kunnen spelen.

In de derde fase van het project komen 27 woningtypen in verkoop. Van royale herenhuizen met een prijs vanaf circa 397.500 euro en geschakelde twee-onder-één kapwoningen tot zeer ruime twee-onder-één kapwoningen. Vragen stellen aan het projectteam kan woensdag 13 november tussen 19.00 en 21.00 uur in de Ceciliakapel van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, aan de Amersfoortsestraat 20 in Soesterberg.

Meer informatie op www.degroenehoogte.nl of Facebook: degroenehoogte.

advertentie
advertentie