Afbeelding
still
Video

Prachtige zomerse beelden van de Soester Duinen

6 oktober 2020 om 16:41 Natuur en milieu

SOEST Roy de Ruiter maakte afgelopen zomer prachtige dronebeelden van de Soester Duinen (onder dit artikel) en deelt die graag met lezers van de Soester Courant. ,,Ik ben acht jaar geleden begonnen met films maken, maar pas sinds drie jaar met drones bezig. De natuurgebieden die ik op de film heb gezet, zijn voornamelijk gedaan uit hobbyisme.”

De Soesterduinen had hij een paar jaar geleden al op video gezet. ,,Maar dat was nog met mijn vorige drone. Nu de kwaliteit een stuk beter kon, wilde ik het graag nog een keer beter doen. Ook omdat de Soester Duinen gewoon een heel mooi en uniek stukje Nederland is.”

Vorig jaar heeft hij een bedrijf opgericht genaamd Drone Chiefs, gespecialiseerd in drone fotografie- en film. ,,Helaas is door de coronacrisis veel werk weg gevallen. Maar we hebben besloten door te pakken en hebben daarom Ungraded gestart, een ‘drone stock footage platform’. Een plek waar dronebeelden te koop zijn van mij, maar ook van andere dronepiloten. Het is een leuk nieuw hoofdstuk in het werk, waarbij wij dronepiloten willen samenbrengen en onze branche een stukje duurzamer kunnen maken.’’
Meer over Roy op Facebook, Instagram, LinkedIn of op zijn website.


Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie