Gerard Ekdom is een van de vele bekende DJ's die op Moonlight Festival in Cabrio gaan draaien.
Gerard Ekdom is een van de vele bekende DJ's die op Moonlight Festival in Cabrio gaan draaien. Jesaja Hizkia

Bekende DJ’s op Moonlight festival in Cabrio Soest

12 juni 2021 om 11:00 Muziek

SOEST De Soester radio-dj en presentator Gerard Ekdom treedt op zaterdag 11 september samen met Erik de Zwart op in Cabrio. Ze maken deel uit van een grote groep bekende Nederlandse DJ’s die dan in het openluchttheater voor de muziek zorgen tijdens het Moonlight Festival.

Dit evenement, georganiseerd door Lionsclub Soestdijk moest vorig jaar worden uitgesteld vanwege corona, maar verwierf de jaren ervoor grote naam vanwege de uitstekende sfeer. Behalve Ekdom en De Zwart nemen ook Rob Stenders, Marc Adriani, Wouter van der Goes en Jeroen van Inkel plaats achter de draaitafel. Zij gaan het Soester danspubliek door de roemruchte jaren van de disco en soul loodsen. Op de afterparty speelt de Soester Archie Bunker Band swingende live muziek.

Alle opbrengsten komen ten goede aan onze goede doelen, waaronder de Voedselbank

MEDEWERKING President van de Lionsclub Tjebbe Loonstra: ,,Vorig jaar was de teleurstelling groot, maar door vriendelijke medewerking van de Rotary kunnen we het dit jaar inhalen. Iedereen zit te springen om een lekker dansfeest dus we verwachten dat er bij bezoekers dubbele energie loskomt. Alle opbrengsten komen ten goede aan onze goede doelen, waaronder de Voedselbank.”

THUIS Afgezien van eventuele instrumentaria die hij moet meeslepen kan Ekdom de auto thuis laten wanneer hij op 11 september naar Cabrio gaat. De Soester presenteert sinds enkele jaren Ekdom in de morgen op Radio 10 van Talpa, waar hij onlangs zijn contract verlengde tot 2024. Daarvoor was hij te beluisteren op NPO2 (BNN/VARA). Maar net als de andere DJ’s behoeft hij geen introductie.

KAARTEN Vorig jaar gekochte toegangskaarten zijn geldig voor dit jaar. Mocht er toch besloten worden het festival af te gelasten vanwege corona, dan krijgen de kaarthouders 25 euro terug. Het verschil met de aanschafprijs van 29,50 komt ten goede aan administratiekosten en de goede doelen die de Lionsclub Soestdijk ondersteunt. Meer info over het evenement is te vinden op moonlightfestival.nl.

Kaarten zijn te koop via www.openluchttheatercabrio.nl

advertentie
advertentie